استقبال گروه‌های فلسطینی از علمیات استشهادی قدس

يکشنبه 15 اسفند 1400
20:37
استقبال گروه‌های فلسطینی از علمیات استشهادی قدس گروه‌های فلسطینی در نوار غزه عملیات استشهادی بامداد امروز در محله باب حطه در مجاورت مسجد الاقصی که به زخمی شدن دو نظامی اسرائیلی و شهادت مجری عملیات منجر شد، را تبریک گفتند.

العالم - فلسطین اشغالی

مرکز اطلاع رسانی فلسطین ، محمد حماده سخنگوی جنبش حماس در شهر قدس تاکید کرد که این عملیات پاسخی طبیعی به جنایات روزافزون اشغالگران اسرائیلی علیه نگهبانان مسجد الاقصی، نمازگزاران و عموم ساکنان کرانه باختری بود.

حماده جوانان فلسطینی در سرتاسر کرانه باختری را به تشدید درگیری و رویارویی با صهیونیست‌ها به منظور بازداشتن آنان از ادامه تجاوزات علیه سرزمین، ملت و مقدسات فلسطین فراخواند.

همچنین طارق عزالدین سخنگوی جهاد اسلامی در کرانه باختری نیز این عملیات را پاسخی طبیعی و مشروع به جنایات صهیونیست‌ها خواند و خواستار تشدید مقاومت در تمامی اراضی فلسطینی برای دفاع از قدس و مسجد الاقصی و خون شهدای کرانه باختری شد و تاکید کرد که خون شهدا بزرگ‌ترین انگیزه بیرون راندن اشغالگران از این سرزمین است.

همچنین جبهه خلق برای آزادی فلسطین نیز عنوان کرد که این عملیات تاکیدی بر ادامه مبارزات و مقاومت ملت فلسطین بود و یک پاسخ مردمی قاطع به توطئه‌ها علیه قضیه فلسطین و حقوق ملی فلسطینیان بود.

گفتنی است که عبود ابوصبیح کنشگر اهل قدس طی گفتگو با خبرنگار العالم اظهار داشت: وقتی مردم را تحت فشار بگذارید و به اعتقاد، حیثیت یا هر چیزی که آنها خط قرمز می‌دانند تعرض کنید، با واکنش آنها روبرو خواهید شد.

بازداشت اعضای خانواده مجری عملیات استشهادی امروز در قدس

نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی و نیروهای سازمان اطلاعات این رژیم امروز (یکشنبه) به منزل شهید جمال القواسمی مجری عملیات استشهادی امروز شهرک طور در قدس اشغالی یورش بردند.

منابع محلی اعلام کردند که صهیونیست‌ها مادر و برادر این شهید فلسطینی را بازداشت کرده و پدر او را نیز برای بازجویی فراخوانده‌اند.

القواسمی جوان ۱۹ ساله فلسطینی بامداد امروز در عملیاتی با سلاح سرد به دو نظامی اسرائیلی در ورودی مسجد الاقصی حمله‌ور شد و آن‌ها را مجروح کرد و خود نیز در نهایت به ضرب گلوله نیروهای پلیس به شهادت رسید.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است