اعدام 81 نفر در یک روز؛

بیانیه حزب معارض عربستانی در واکنش به اعدام های آل سعود/ بن‌سلمان قاتل سادیسمی است

شنبه 21 اسفند 1400
20:06
بیانیه حزب معارض عربستانی در واکنش به اعدام های آل سعود/ بن‌سلمان قاتل سادیسمی است گروه عربستانی معارض "لقاء" در جزیره عربی با صدور بیانیه‌ای، به اقدام رژیم سعودی درخصوص اعدام 81 تن از جمله 41 تن از جوانان مناطق شیعه‌نشین "الاحساء" و "القطیف" واکنش نشان داد.

العالم- عربستان سعودی

به گزارش العالم، در بیانیه حزب لقاء آمده است: رژیم سعودی ده‌ها زندانی از جمله 41 زندانی که از جوانان جنبش مسالمت‌آمیز در مناطق الاحساء و القطیف هستند به اتهام ساختگی "تروریسم"، اعدام کرد.

در این بیانیه آمده است: رژیم سعودی با ارتکاب جنایات بیشتر علیه بی‌گناهان، وجدان ملت عربستان و جامعه جهانی را به درد آورده و با سوء‌استفاده از شعار "جنگ علیه تروریسم" و شرایط کنونی بین‌المللی که در آن جهان درگیر جنگ اوکراین و تنش روسیه و غرب است، به "قتل‌عام" وحشتناک علیه گروهی از جوانان که از حق مشروع خود برای ابراز عقیده و برخورداری از حقوق مشروع و عادلانه برای زندگی آبرومندانه، برابری و آزادی استفاده کردند، اقدام کرده است.

حزب معارض لقاء تأکید کرد گستاخی رژیم آل سعود در هتک حرمت ماه مبارک شعبان تصویر این رژیم آدم‌کش و وحشی را به جهانیان تثبیت کرده است و سلسله دروغ‌های "محمد بن‌سلمان" ولیعهد سعودی که تلاش دارد از این طریق، خود را در جامعه جهانی به عنوان شخصیتی میانه‌رو و اهل سازش معرفی کند، امروز برملا و معلوم شد که او صرفا یک قاتل سادیسمی است که از کشتن بی‌گناهان لذت می‌برد و از رنج بستگان‌شان خوشحال می‌گردد.

وزارت کشور عربستان امروز (شنبه) فاجعه حکم اعدام 81 نفر را تایید و اعلام کرد که که این افراد سلسله "جنایت‌هایی"، از جمله ربودن افراد، شکنجه و قاچاق اسلحه و غیره مرتکیب شده بودند و بعد از تفهیم اتهام اعدام شدند.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش وزیر خارجه انگلیس به جنایات صهیونیست ها: باید در مورد غزه عملکرد قاطع‌تری داشته باشیم


ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت


هشدار قاطع فرمانده نیروی دریایی سپاه: فریب آمریکا رانخورید؛ هر تحرک مشکوک هدف قرار می‌گیرد


انتقاد برنی سندرز از جنگ آمریکا علیه ایران و تأثیر ویرانگر آن بر اقتصاد ایالات متحده


«خط خاکستری»؛ عقب‌نشینی تاکتیکی یا شکست راهبردی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؟


پوتین در دیدار با نمایندگان ترامپ: مذاکره درباره اوکراین دشوار است


درس‌نگرفتن های واشنگتن؛ وقتی «بوقچی‌های جنگ» دوباره دست‌به‌کار می‌شوند


سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از بروز حوادث برای کشتی‌ها درخلیج فارس خبر داد


ابلاغ تمدید تغییر ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی تا پایان شهریور


وزارت خارجه تجاوز آمریکا به شناورهای تجاری را محکوم کرد