چارچوب هماهنگی و اتحادیه کردستان درباره تشکیل دولت عراق گفتگو می کنند

دوشنبه 23 اسفند 1400
21:50
چارچوب هماهنگی و اتحادیه کردستان درباره تشکیل دولت عراق گفتگو می کنند سران چارچوب هماهنگی عراق امروز دوشنبه با هیئتی از رهبران اتحادیه میهنی کردستان، پرونده تشکیل دولت عراق را مورد بررسی قرار دادند.

العالم-عراق

چارچوب هماهنگی طی بیانیه ای اظهار داشت: "سران چارچوب هماهنگی امروز در دفتر رئیس ائتلاف دولت قانون، میزبان هیئت حزب اتحادیه میهنی کردستان به ریاست بافل طالبانی بودند. آنها خلاصه ای از وضعیت سیاسی، امنیتی و چالش های پیش روی کشور را مورد بحث قرار دادند و آخرین رویدادهای مربوط به گفتگوهای جاری میان نیروهای سیاسی برای تشکیل دولت را بررسی کردند".

به گفته این بیانیه، حاضران در جلسه بر تمایل خود به همکاری با همه شرکا تاکید کردند تا به توافقی دست یابند که بحران کنونی را پایان بخشد و در سرعت بخشی به تشکیل دولتی نقش آفرینی کند که خدمتگزار باشد و بتواند خواسته های مردم عراق را برآورده نموده و حافظ امنیت و ثبات کشور باشد".

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند