هیلاری کلینتون و جن ساکی کرونایی شدند

چهارشنبه 3 فروردين 1401
07:42
هیلاری کلینتون و جن ساکی کرونایی شدند کرونا دو مقام پیشین و کنونی ایالات متحده را مبتلا کرد.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش آسوشیتدپرس، هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه پیشین آمریکا گفت آزمایش کووید-۱۹ او مثبت شده اما علائم بیماری او خفیف است.
نامزد دموکرات ریاست جمهوری در شبکه های اجتماعی گفت که "احساس خوبی دارد" و آزمایش بیل کلینتون، رئیس جمهور پیشین آمریکا منفی بوده و تا زمانی که خانواده آنها به طور کامل پاک شود، قرنطینه شده است.
سخنگوی رئیس جمهور سابق در توییتر نوشت که او در روزهای آینده به آزمایشات خود ادامه خواهد داد.
هیلاری کلینتون 74 ساله گفت که "بیش از هر زمان دیگری سپاسگزار واکسن های محافظتی است که می توانند در برابر بیماری های جدی محافظت ایجاد کنند" و از مردم خواست تا واکسن را دریافت کنند.
باراک اوباما، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در اوایل ماه جاری اعلام کرد که تست کرونای او هم مثبت بوده است.
همچنین شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید، کمتر از یک روز پیش از سفر جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا به بروکسل و ورشو، اعلام کرد که برای دومین بار تست کووید-19 وی مثبت شده و علائم خفیفی را تجربه کرده است. ساکی 43 ساله، اوایل بعدازظهر سه شنبه این خبر را تایید کرد.
ساکی در مصاحبه ای گفت: "برای آماده شدن به منظور سفر به اروپا، امروز صبح آزمایش PCR دادم. این آزمایش مثبت شد، پس من به دستورالعمل CDC پایبند خواهم بود و دیگر در سفر رئیس جمهور به اروپا همراه وی نخواهم بود."
ساکی گفت از خانه کار خواهد کرد و پس از پایان یک دوره قرنطینه پنج روزه و منفی شدن آزمایش کووید-19، به کار بازخواهد گشت.
بایدن، که ساکی قبلاً گفته بود روز دوشنبه آزمایش کووید-19 او منفی بود، روز سه‌شنبه نیز تست کرونایش منفی شد.

0% ...

آخرین اخبار

پاس دیپلماتیک تهران به واشنگتن؛خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو


هشدار رئیس سازمان بسیج به دشمنان؛ ساختار دفاعی ایران متکی بر اراده پولادین ملت است


خوزستان در مسیر تعامل با قاره سیاه؛ اهواز مقصد جدید سرمایه‌گذاری‌های آفریقایی


بازی با آتش در حریم قدس؛ هشدار جدی ترکیه نسبت به پیامدهای تحریکات صهیونیست‌ها


غریب‌آبادی: آمریکا به جای موعظه دیگران باید پاسخگوی جنایات و آزمایش‌های هسته‌ای خود باشد


خط قرمز جنبش نجباء؛ عراق جایگاهی برای حضور پیدا و پنهان آمریکا نیست


رژۀ بزرگ الحشدالشعبی به‌مناسبت خروج ارتش آمریکا از عراق