واکنش رئیس جمهور عراق به تعویق جلسه پارلمان

يکشنبه 7 فروردين 1401
00:05
واکنش رئیس جمهور عراق به تعویق جلسه پارلمان برهم صالح رئیس جمهوری عراق از به حد نصاب نرسیدن جلسه پارلمان به منظور انتخاب رئیس جمهوری این کشور اظهار تاسف و نگرانی کرد.

العالم - عراق

به گزارش شنبه شب به نقل از منابع خبری عراق ، برهم صالح با اظهار تاسف از برگزار نشدن جلسه امروز پارلمان از همه طرف ها خواست برای پایان دادن به بحران سیاسی با روحیه میهن دوستی وارد گفت و گوی جدی شوند.

وی افزود: ادامه انسداد سیاسی با وجود چالش های بزرگی که کشور با آن روبروست، موضوعی غیرقابل قبول است.

صالح اضافه کرد: انتخابات زودهنگام یک هدف نبود بلکه وسیله و ابزاری برای اصلاح امور و تضمین ثبات سیاسی و اجتماعی و بهبود اوضاع کشور بود.

وی گفت: امروز گروه های سیاسی در برابر یک امتحان ملی بزرگ قرار دارند و شرایط دشوار کشور، مسئولیت تاریخی و عملی استثنایی در خروج از بحران موجود را بر همه واجب ساخته است.

جلسه پارمان عراق قرار بود روز شنبه با دستور کار انتخاب رئیس جمهوری این کشور برگزار شود که با به حد نصاب نرسیدن شمار نمایندگان شرکت کننده، این جلسه به روز چهارشنبه موکول شد.

پارلمان عراق متشکل از ۳۲۹ نماینده است که طبق قانون باید دوسوم نمایندگان برای انتخاب ریاست جمهوری حضور داشته باشند.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد