زلال قرآن (601)؛

پذیرش دین خدا و هدایت های آن، برای انسان چه نتیجه ای دارد؟

چهارشنبه 24 فروردين 1401
14:16
پذیرش دین خدا و هدایت های آن، برای انسان چه نتیجه ای دارد؟ در این مطلب، با تامل در قرآن کریم پاسخ این سوال را جستجو خواهیم کرد که پذیرش دین خدا و هدایت های آن، برای انسان چه نتیجه ای دارد؟

العالم ـ زلال قرآن
به صراحت آیه 108 سوره مبارکه یونس:
« قُلْ يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءَكُمُ الْحَقُّ مِنْ رَبِّكُمْ فَمَنِ اهْتَدَىٰ فَإِنَّمَا يَهْتَدِي لِنَفْسِهِ وَمَنْ ضَلَّ فَإِنَّمَا يَضِلُّ عَلَيْهَا وَمَا أَنَا عَلَيْكُمْ بِوَكِيلٍ»
ترجمه: (بگو: ای مردم به حقیقت (کتاب و رسول) حق از جانب خدایتان برای شما آمد، پس هرکس هدایت یافت نفعش بر خود اوست و هر کس به راه گمراهی شتافت زیانش بر خود اوست و من نگهبان شما (از مؤاخذه خدا) نیستم).
هرکس با پذیرش هدایت های الهی خود را زیر چتر ولایت الهی قرار دهد و با عمل دقیق به اوامر او و احکام دین اسلام در صراط مستقیم قرار گیرد راه کمال و سعادت حقیقی را خواهد پیمود و وارد دارالسلام خداوند رحمان شده و در دنیا و آخرت به اطمینان و آسایش خواهد رسید.
و هرکس آنها را نپذیرد گمراه شده و به شقاوت و بدبختی گرفتار خواهد گردید.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا