سفیر لبنان به ریاض بازگشت

سه شنبه 30 فروردين 1401
15:01
سفیر لبنان به ریاض بازگشت سفیر لبنان در عربستان سعودی پس از دیدار با رئیس جمهور لبنان، به ریاض بازگشت.

العالم - لبنان

دفتر ریاست جمهوری لبنان اعلام کرد که «فوزی کباره» سفیر لبنان در عربستان سعودی امروز سه‌شنبه با «میشل عون» رئیس جمهور لبنان دیدار کرد.

ریاست جمهوری لبنان در صفحه توئیتر خود اعلام کرد که این دیدار فوزی کباره با میشل عون پیش از بازگشت او به ریاض صورت گرفت. طی چند ماه گذشته روابط بیروت و چند کشور عربی پس از انتقاد «جرج قرداحی» وزیر سابق اطلاع‌رسانی لبنان از جنگ یمن، تیره شده و این کشورها از جمله عربستان سعودی سفیر خود از لبنان را فراخوانده بودند.

«ولید بخاری» سفیر عربستان سعودی نیز اخیراً به بیروت بازگشته و چهارشنبه گذشته با میشل عون دیدار و درباره تقویت روابط دوجانبه گفت‌وگو کرد.

بخاری در این دیدار بر علاقه‌مندی کشورش به حمایت از ملت لبنان و ایستادگی در کنار آن تأکید کرد و گفت که در این دیدار عون را در جریان سازوکار صندوق مشترک سعودی-فرانسوی در خصوص حمایت‌های انسانی و تحقق ثبات و توسعه در لبنان، قرار داده است.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم