سیزدهمین استعفا از مقامات دفتر معاون رئیس جمهور آمریکا

شنبه 3 ارديبهشت 1401
16:42
سیزدهمین استعفا از مقامات دفتر معاون رئیس جمهور آمریکا
رئیس کارکنان دفتر معاون رئیس جمهور آمریکا استعفای خود را اعلام کرد تا سیزدهمین مقام دفتر او باشد که از مقامش کناره‌گیری می‌کند.

العالم - آمریکا

«تینا فلورنوی» رئیس کارکنان دفتر معاون رئیس جمهور آمریکا قصد دارد از مقام خود استعفا می‌کند.

به نوشته وبگاه شبکه «فاکس نیوز»، در حالی که «کامالا هریس» معاون رئیس جمهور آمریکا بابت موج استعفاهای مقامات دفترش زیر ذره‌بین رسانه‌ها قرار دارد، فلورنوی اعلام کرد به زودی از مقام خود کناره‌گیری می‌کند.

فلورنوی که سابقه دستیاری و کارشناسی مسائل راهبردی در دوران رهبری کلینتون‌ها را در کارنامه دارد، از دو سال قبل رئیس کارکنان دفتر هریس شده بود.

هریس در واکنش به تصمیم فلورنوی در بیانیه‌ای از اقدامات دو سال گذشته او قدردانی کرده و او را مشاوری ارزشمند توصیف کرد.

بعد از استعفای «مایکل فیچس» معاون رئیس کارکنان دفتر هریس، فلورنوی سیزدهمین مقام دفتر او خواهد بود که از مقامش کناره‌گیری می‌کند.

پیش از این نیز «نانسی مک‌الدونی» مشاور امنیت ملی و «سیمونه سندرز» سخنگوی هریس چندی پیش از مقام‌های خود کناره‌گیری کرده بودند.

موج استعفا در میان مقامات دفتر معاون رئیس جمهور آمریکا در حالی ادامه یافته است که برخی تحلیل‌گران معتقدند احتمالاً در انتخابات بعدی، هریس جایگزین «جو بایدن» خواهد شد.

جو بایدن از یک سو بابت خروج مفتضحانه نیروهای آمریکایی از افغانستان، بحران در اوکراین و تشدید آزمایش‌های موشکی کره شمالی و ناتوانی در اجرای وعده بازگشت به برجام زیر بار انتقادات قرار دارد و از سوی دیگر بابت تورم شدید و افزایش هنگفت هزینه‌های انرژی در داخل آمریکا تحت فشار است.

از زمان روی کار آمدن بایدن، نتایج نظرسنجی‌ها درباره میزان مقبولیت عملکرد دولت او با شیب تندی کاهش یافته و به زیر پنجاه درصد رسیده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم