ناتوانی پلیس رژیم صهیونیستی در دستگیری مجریان عملیات شهادت طلبانه در تل آویو

جمعه 16 ارديبهشت 1401
13:44
ناتوانی پلیس رژیم صهیونیستی در دستگیری مجریان عملیات شهادت طلبانه در تل آویو پلیس رژیم صهیونیستی که در تامین امنیت شهروندان خود در برابر عملیات های استشهادی جوانان فلسطینی درمانده شده است، تاکنون در دستگیری مجریان عملیات شهادت طلبانه شب گذشته جوانان فلسطینی در شهر العاد در تل آویو ناکام مانده است.

العالم - فلسطین اشغالی

بنابر گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی، پلیس رژیم اسرائیل امروز (جمعه) با انتشار تصویر دو جوان فلسطینی ادعا کرد که این دو جوان عملیات شهادت طلبانه شب گذشته در شهر العاد در مرکز فلسطین اشغالی را اجرا کرده اند.

پلیس رژیم صهیونیستی ادعا کرد که این دو فلسطینی به نام‌های «اسعد یوسف اسعد الرفاعی» ۱۹ساله و «صبحی عماد صبحی ابوشقیر» ۲۰ساله و ساکن جنین هستند.

بر اساس گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی، نیروهای امنیتی این رژیم همچنان در حال جستجو برای دستگیری عاملان عملیات استشهادی در شهر العاد» هستند و تاکنون به اطلاعاتی درباره فرار یا ماندگاری آن‌ها در این شهر دست نیافته اند.

رسانه‌های رژیم اسرائیل اضافه کردند که برای دستگیری این دو جوان فلسطینی اطراف شهر العاد با میله‌های آهنی مسدود شده و پلیس اقدام به ایجاد پست‌های ایست و بازرسی در این شهر و اطراف آن کرده است.

بر اساس این گزارش، نیروهای رژیم صهیونیستی نگران آن هستند که عاملان این عملیات به کرانه باختری فرار کرده باشند و دستگیری آن‌ها دشوار شود.

شب گذشته عملیات شهادت طلبانه جوانان فلسطینی در پاسخ به گستاخی صهیونیست ها در هتک حرمت مسجدالاقصی و جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها منجر به کشته شدن سه اسرائیلی و زخمی شدن چهار نفر دیگر شد که حال یکی از آن‌ها وخیم گزارش شده است.

عملیات استشهادی فلسطینیان در شهر العاد در سرزمین‌های اشغالی صورت گرفت.

به گزارش ایرنا، پس از این عملیات «اومیر پارلو» وزیر امنیت داخلی رژیم اسرائیل (شاباک) در اتاق فرماندهی پلیس در شهر العاد جلسه‌ای را برای ارزیابی وضعیت امنیتی این شهر برگزار کرد.

«پار لو» قبل از شروع این جلسه تاکید کرد که رژیم اسرائیل برای این حمله بهای سنگینی را پرداخت کرده است.

وی با بیان اینکه نیروهای امنیتی رژیم اسرائیل در حال تعقیب عاملان این حمله هستند و آن‌ها را دستگیر خواهند کرد، افزود: اگر مشخص شود که در پشت این حمله نهادی وجود دارد آن نهاد نیز پاسخگو خواهند بود.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر نروژ در حاشیه‌ نشست سازمان ملل


افزایش قیمت نفت برنت، پس از سخنرانی مقتدرانه پزشکیان در سازمان ملل


سال تحصیلی جدید در ایران و نیمکت‌هایی که جای خالی شهدا را به یاد می آورد


پیام اقتدار تهران در نیویورک؛ بازتاب جهانی سخنرانی پزشکیان در سازمان ملل


از بی‌اعتنایی ترامپ به نخست‌وزیر لبنان تا موضع ایرلند در برابر رژیم صهیونیستی و...


مخبر: رئیس‌جمهور در سازمان ملل پیام ایستادگی و انتقام از متجاوزان را فرستاد


قالیباف از سخنرانی رئیس‌جمهور در مجمع عمومی تمجید کرد


نخستین دیدار پزشکیان در نیویورک؛ دیدار روسای جمهوری ایران و سوئیس


هشدار عراقچی به دبیرکل ناتو؛ حمایت از جنایات جنگی آمریکا و اسرائیل پیامد دارد


بقائی: ایران شروط خود برای احیای دیپلماسی را بطور غیر مستقیم به آمریکا اعلام کرد