استقرار یگان های ارتش لبنان برای برقراری امنیت انتخابات/ طرح امنیتی برای تضمین سلامت انتخابات

يکشنبه 25 ارديبهشت 1401
09:49
استقرار یگان های ارتش لبنان برای برقراری امنیت انتخابات/ طرح امنیتی برای تضمین سلامت انتخابات یگان های ارتش لبنان برای تامین امنیت در زمان برگزاری انتخابات در مناطق مختلف کشور مستقر شده اند.

العالم - لبنان
فرماندهی ارتش لبنان دیشب در بیانیه ای اعلام کرد نیروهای ارتش و یگان های آن برای حفظ امنیت در انتخابات در مناطق مختلف کشور مستقر شده اند.

فرماندهی ارتش لبنان از شهروندان خواست تا همکاری لازم را انجام دهند و به توصیه های نیروهای امنیتی توجه کنند.

بسام مولوی وزیر کشور لبنان تاکید کرد که اوضاع امنیتی تحت کنترل است و طرحی امنیتی برای حمایت از مراکز رای گیری و تضمین سلامت انتخابات تهیه و تدارک دیده شده است.

وی در گفتگوی تلویزیونی اظهار داشت: برق، چالش بزرگ تر است، اما ما مشکلات تامین برق را متحمل شدیم و خواهیم توانست که انتخابات را با موفقیت انجام دهیم.

وزیر کشور لبنان قبلا گفته بود که بیش از ۷۵ هزار نظامی شامل ارتش و نیروهای امنیتی در همه مناطق لبنان برای تامین امنیت در جریان برگزاری انتخابات مستقر شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت