واکنش جنبش النهضه به ممنوع الخروج شدن الغنوشی

پنج‌شنبه 12 خرداد 1401
13:05
واکنش جنبش النهضه به ممنوع الخروج شدن الغنوشی سخنگوی جنبش اسلام گرای النهضه تونس گفت:  راشد الغنوشی دبیرکل این جنبش تنها بعد از سرنگونی کودتا به خارج از این کشور مسافرت خواهند کرد.

العالم - تونس

به نقل از آناتولی، عماد الخمیری سخنگوی جنبش اسلام گرای النهضه تونس گفت: راشد الغنوشی دبیرکل این جنبش تنها بعد از «سرنگونی کودتا» به خارج از این کشور مسافرت خواهند کرد.

اظهارات الخمیری در واکنش به صدور حکم ممنوع الخروجی، الغنوشی دبیرکل این جنبش توسط سرویس قضایی تونس مطرح شده است.

وی اظهار داشت: حکم ممنوع الخروجی، الغنوشی یک حکم سیاسی است که هدف اصلی آن منحرف کردن افکار عمومی از روند شکست دادن کودتا بویژه پس از حکم کمیته و نیز شورای اروپا است که اقدامات قیس سعید را غیرقانونی و فاقد وجهه قانونی دانسته بود.

شنبه سرویس قضایی تونس حکم ممنوعیت سفر راشد الغنوشی و ۳۳ نفر دیگر از اعضای این جنبش را در ارتباط با پرونده موسوم به «سرویس سری» صادر کرده بود.

سرویس قضایی تونس عنوان کرده بود که جنبش النهضه دارای یک سرویس سری است که در ترور شکری بلعید و محمد البراهیمی از مخالفان سابق دولت این کشور دست داشته است.

سخنگوی النهضه گفت: ما خواهان کشف حقیقت کامل در پرونده ترور بلعید و براهیمی هستیم نه تجارت با خون این شهدا.

شکری بلعید مخالف چپگرای تونسی در ششم فوریه سال ۲۰۱۳ میلادی در زمان دولت حمادی الجبالی ترور شد. محمد البراهیمی نیز در سال 2013 در زمان دولت علی العریض ترور شد.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو