رئیس‌جمهور تونس 13 فرماندار را تغییر داد

سه شنبه 17 خرداد 1401
13:09
رئیس‌جمهور تونس 13 فرماندار را تغییر داد قیس سعید روز دوشنبه با صدور حکمی 13 فرماندار جدید منصوب کرد.

العالم_تونس

قیس سعید رئیس جمهور تونس، "منذر سیک علی" را به عنوان فرماندار المنستیر، "خالد النوری" را به عنوان فرماندار آریانه، "محمد العشّ" را به عنوان فرماندار زغوان، "نبیل فرجانی" را به عنوان فرماندار سواحل سوسه و "رضا الرکبانی" را به عنوان فرماندار قصرین منصوب کرد.

رئیس جمهور تونس همچنین "حافظ الفیتوری" را به عنوان فرماندار تطاوین، «عبدالحلیم حمدی» را به عنوان فرماندار سیدی بوزید، «سمیر کوکه» را به عنوان فرماندار جندوبه و «صباح ملاک» را به عنوان فرماندار «نابل» منصوب کرد.

در این فرمان همچنین مقرر شد «مصباح کردمین» به عنوان فرماندار قابس، «ولید العباسی» به عنوان فرماندار سلیانه و «فاخر فخفاخ» به عنوان فرماندار صفاقس منصوب شوند.

این انتصابات دوشنبه پس از دیدار میان قیس سعید، رئیس جمهور و نجلا بودین، نخست وزیر تونس و توفیق شرف الدین، وزیر کشور در کاخ قرطاج صورت گرفت.

در این نشست وضعیت عمومی تونس و تلاش های انجام شده برای آماده سازی شرایط جهت همه پرسی قانون اساسی در 25 جولای آینده، مورد بحث قرار گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

یورش گسترده نظامیان صهیونیست به کرانه باختری؛ حمله به منازل و بازداشت‌های متعدد


نشست سه‌جانبه روسیه، اوکراین و آمریکا در ابوظبی


هشدار حماس درباره تشدید اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه اسیران


نمایش جنایات نتانیاهو در سوئد


وزارت بهداشت یمن: حملات اخیر عربستان ۷۶ شهید و زخمی برجای گذاشته است


سازمان ملل: وضعیت یمن به ویژه شهر تعز نگران‌کننده است


کره شمالی از آزمایش موشک کروز با کلاهک‌های بارشی خبر داد


رویترز از پیشتازی دموکرات‌ها در برابر جمهوری‌خواهان با ۴۶ درصد در مقابل ۳۸ درصد خبر داد


ایران و پاکستان بر تقویت همکاری‌های تجاری و تسهیل تردد مرزی تأکید کردند


سپاه پاسداران: انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ۹ ارتش تروریست آمریکا + فیلم