صنعاء: سامانه‌های پاتریوت ائتلاف متجاوز در مقابل تسلیحات پیشرفته ما بی اثر شده‌اند

شنبه 28 خرداد 1401
11:48
صنعاء: سامانه‌های پاتریوت ائتلاف متجاوز در مقابل تسلیحات پیشرفته ما بی اثر شده‌اند وزیر دفاع دولت نجات ملی یمن ضمن اشاره به پیشرفت‌های نظامی و تسلیحاتی صنعاء، تاکید کرد که سامانه‌های پاتریوت ائتلاف سعودی در مقابل توانمندی‌های انصارالله بی‌اثر شده‌اند.

العالم - یمن

«محمد ناصر العاطفی» وزیر دفاع دولت نجات ملی، یمن روز گذشته (جمعه) بر توانمندی‌های نظامی صنعاء تاکید و گفت که سامانه‌های پاتریوت و سایر امکانات کشورهای ائتلاف متجاوز در مقابل آن‌ها بی‌اثر شده‌اند.

طبق گزارش پایگاه خبری «انصارالله»، وزیر دفاع صنعاء گفت: «کشورهای متجاوز باید درک کنند که اکنون ما با اعتماد و شایستگی، دارای سلاح‌های نظامی حرفه‌ای با اثرگذاری و و تکنولوژی بالا هستیم؛ ما به آن‌ها قول می‌دهیم موشک‌های رهگیری که از سامانه‌های پاتریوت و مابقی در دست دارند، از دامنه کنترل و تاثیرگذاری خارج شده‌اند».

العاطفی افزود: «کشورهای متجاوز به یمن نمی‌توانند موشک‌های بالستیک و پهپادهای ما را شناسایی و ردیابی کنند؛ زیرا دانش و تجربیات ما یمنی‌ها در صنایع نظامی به سطوح پیشرفته‌ای از فناوری‌های نظامی رسیده است. میدان‌های رویارویی درباره این پیشرفت‌ها خواهند گفت و مناسب‌ترین پیام را به رهبری ائتلاف متجاوزان خواهند رساند».

وزیر دفاع صنعاء در بازدید از منطقه ششم نظامی این اظهارات را مطرح کرد. وی در بازرسی این منطقه، مراتب تقدیر و تبریک رهبر انقلاب یمن را به خاطر پیروزی‌های بزرگی که در جبهه‌های رویارویی با دشمنان چه در منطقه ششم نظامی و چه در بقیه مناطق به دست آمده بود، به سربازان یمنی رساند.

العاطفی ضمن اشاره به این‌که اتخاذ رویکرد مبارزه با ائتلاف متجاوزان و اشغالگران نوید پیروزی بزرگ را می دهد، تاکید کرد: «مردم ما و رهبری انقلابی آن به قهرمانانی که در خط مقدم مقابله با متجاوزان هستند، اعتماد دارند و این اعتماد ناشی از آن می‌شود که آن‌ها در مسیر حق و در مبارزه با مستکبران و مقابله با اشغالگران و متجاوزان هستند».

وی تصریح کرد: «نتایج این رویارویی تاریخی، آینده منطقه و عنوان مرحله پیش‌روی خود را خواهد ساخت؛ مرحله‌ای که دشمنان تصور می‌کنند می‌توانند بر اساس محاسبات خود آن را تدوین کنند. آن‌ها فراموش کرده‌اند که قدرت الهی در کنار مدافعان امت و وضعیت مستقل آن خواهد بود».

وزیر دفاع صنعاء افزود: «تاریخ درخشان و پرافتخار را خیانت و وابستگی به متجاوزان و صهیونیست‌ های قرن نمی‌سازد؛ بلکه کلمات این تاریخ درخشان را فداکاری‌های قهرمانان در میدان‌های سربلندی می‌نویسند. کسانی که این مرحله از تاریخ را در رویارویی با دشمنان خدا و یمن ثبت کردند.»

پیش از این نیز «سید عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن ضمن تأکید بر تداوم مبارزه با متجاوزان با قدرت، اعلام کرد که یمن موشک‌هایی در اختیار دارد که فناوری‌های آمریکا در تقابل با آن ناموفق عمل کرده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان