نمایندگان جایگزین از فراکسیون صدر نیز از پارلمان عقب نشینی خواهند کرد

سه شنبه 31 خرداد 1401
13:53
نمایندگان جایگزین از فراکسیون صدر نیز از پارلمان عقب نشینی خواهند کرد یک منبع نزدیک به مقر اقامت رهبر جریان صدر عراق اعلام کرد، جایگزینان نمایندگان فراکسیون صدر نیز از پارلمان کناره‌گیری خواهند کرد به این دلیل که صدر تصمیم گرفته که هیچ کدام از اعضای جریانش فعالیتی در پارلمان نداشته باشند.

العالم - عراق

به گزارش شفق نیوز، یک منبع نزدیک به مقر اقامت مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق گفت: بیش از ۲۰ تن از جایگزینان نمایندگان فراکسیون صدر مشارکت در فعالیت پارلمان را بنا به دستور مقتدی صدر درباره عقب نشینی از روند سیاسی قبول نخواهند کرد.

این منبع اعلام کرد: ریاست پارلمان تاکنون نامه رسمی را درباره اسامی جایگزینان و جدول توزیع آن‌ها برای کمیته انتخابات ارسال نکرده است. جلسه تعیین جایگزین حاکم الزاملی، نماینده اول رئیس پارلمان هنوز مشخص نشده است چراکه انتخاب جایگزین الزاملی نیاز به جلسه پارلمان برای رأی گیری درباره استعفای وی و نامزدی جایگزینی به جای وی با موافقت فراکسیون‌های پارلمان دارد. این به معنای ورود به بحران جدید است زیرا بیشتر گروه‌ها بر سر این پست رقابت خواهند کرد.

این منبع تأکید کرد: توزیع کرسی‌های فراکسیون صدر در میان طرف‌های سیاسی نقشه اعتبار صدر در سطح سیاسی و پارلمانی و احتمالا قواعد مذاکره را تغییر خواهد داد.

یکشنبه یک منبع در هیئت سیاسی جریان صدر اعلام کرد: مقتدی صدر در را به روی میانجیگری‌های سیاسی بسته است.

ایسنا

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد