تورم بی‌سابقه در اسپانیا

چهارشنبه 8 تير 1401
15:03
تورم بی‌سابقه در اسپانیا موسسه ملی آمار اسپانیا در گزارشی نرخ تورم ۱۲ ماهه در ماه‌جاری میلادی (ژوئن) در این کشور را ۱۰.۲ درصد اعلام کرد که از سال ۱۹۸۵ تاکنون بی سابقه بوده‌ است.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش خبرگزاری رویترز، داده‌های اولیه "موسسه ملی آمار اسپانیا" (INE) نشان می‌دهد تورم ۱۲ ماهه در این کشور در ماه ژوئن (خرداد و تیر) به ۱۰.۲ درصد رسیده است. براساس گزارش این نهاد دولتی این نخستین بار از سال ۱۹۸۵ است که نرخ تورم در اسپانیا از ۱۰ درصد عبور می کند. گزارش ها حاکی است نرخ تورم در ماه گذشته میلادی ۸.۷ درصد بوده است.

اعلام نرخ تورم توسط موسسه ملی آمار درحالی است که تحلیلگران پیش از این نرخ ۹ درصد را برای ماه‌جاری پیش بینی کرده‌ بودند.

به گزارش ایرنا، افزایش نرخ تورم در اروپا درحالی است که در ماه‌های اخیر به دلیل جنگ در اوکراین، قیمت کالاهای اساسی به ویژه هزینه‌های مواد غذایی و انرژی افزایش یافته‌است، زیرا از یک سو صادرات غلات از اوکراین متوقف شده و از سوی دیگر، کشورهای غربی در تلاش برای کاهش وابستگی به نفت و گاز روسیه هستند.

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم