الحوثی: جز به پایان جنگ و رفع محاصره راضی نمی‌شویم

شنبه 25 تير 1401
13:19
الحوثی: جز به پایان جنگ و رفع محاصره راضی نمی‌شویم رئیس شورای عالی انقلاب یمن خطاب به آمریکا گفت که تصمیمات این کشور ارزشی برای مقامات یمنی ندارد.

العالم - یمن

«محمد علی الحوثی» عضو ارشد شورای سیاسی و رهبر کمیته عالی انقلاب یمن، در واکنش به سخنان «جو بایدن» در شهر جده عربستان، گفت که صنعاء جز پایان تجاوز و محاصره «آمریکایی، انگلیسی، سعودی و اماراتی» علیه یمن را نمی‌پذیرد.

به نوشته الخبر الیمنی، جو بایدن روز گذشته در جده گفت که عربستان سعودی با تمدید آتش‌بس در یمن موافقت کرده است.

الحوثی در این باره در صفحه توئیتر خود نوشت: «در مورد هر چه می‌خواهید، تصمیم بگیرید، امورات ما به دست خودمان است و شما این را می‌دانید.»

در این راستا «محمد عبدالسلام» هیأت مذاکره‌کننده دولت نجات ملی یمن نیز در صفحه توئیتر خود نوشت که بدون ثبات در یمن، ثبات در منطقه برقرار نخواهد شد.

عبدالسلام تصریح کرد که صلح در یمن تنها با توقف فراگیر تجاوزگری، خروج نیروهای بیگانه، رفع فراگیر محاصره و آزادسازی اسرا محقق می‌شود. او تأکید کرد که صلح در یمن بایستی رفع فراگیر پیآمدهای تجاوزات اعم از پرداخت خسارت‌ها و غیره را شامل شود.

او نوشت که هر گونه اقدامی که به سطح صلح واقعی نرسد، بی‌ارزش است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: شکست صهیونیست‌ها در سه جنگ به خاطر پایداری مردم بود


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم