دولت جانسون از پارلمان رای اعتماد گرفت

سه شنبه 28 تير 1401
08:53
دولت جانسون از پارلمان رای اعتماد گرفت ۳۴۹ نماینده با رای عدم اعتماد به دولت جانسون، نخست‌ وزیر مستعفی انگلیس مخالفت کردند و ۲۳۸ نفر به آن رای مثبت دادند و بدین ترتیب دولت جانسون تا زمان معرفی نخست وزیر جدید به کارش ادامه خواهد داد.

العالم - اروپا

به نقل از خبرگزاری رویترز، حزب کارگر از جانسون که پیشتر گفته بود از قدرت کناره گیری می‌کند، خواسته است تا زمانی که جانشین وی در اوایل سپتامبر توسط حزب محافظه‌کار انتخاب شود فورا با یک رهبر موقت، جایگزین شود.

این درحالی است که جانسون که اخیرا به دلیل رسوایی اخلاقی کابینه خود مجبور به استعفا شده، گفته است تا زمان انتخاب یک رهبر جدید برای حزب محافظه‌کار، به امورات نخست وزیری ادامه می‌دهد، اما حزب کارگر در تلاش بود تا با برگزاری رای اعتماد هم علیه دولت و هم جانسون، او را مجبور به ترک زودتر قدرت کنند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید