ائتلاف سعودی طی ۱۱۰ روز چند هزار بار آتش‌بس یمن را نقض کرده است؟

پنج‌شنبه 30 تير 1401
13:44
ائتلاف سعودی طی ۱۱۰ روز چند هزار بار آتش‌بس یمن را نقض کرده است؟ بر اساس گزارش رسانه‌های یمنی، ائتلاف سعودی در طول 110 روز آتش‌‌بس، هزاران بار آن را نقض کرده است.

العالم - یمن

آتش‌بس دو ماهه یمن در سیزدهم فروردین‌ماه امسال (۱۴۰۰) آغاز شد اما دوازدهم خردادماه بود که «هانس گروندبرگ» فرستاده سازمان ملل متحد در امور یمن اعلام کرد ، طرفین درگیر در یمن با همان شروط قبلی توافق اصلی موافقت کردند که آتش‌بس دو ماه دیگر (یازدهم مرداد) تمدید شود.

در همین رابطه «وکاله الصحافه الیمنیه» اعلام کرد، ائتلاف متجاوز به یمن در طول ۱۱۰ روز آتش‌بس، ۱۴۱۶۰ بار این آتش‌بس موقت را نقض کرده است.

چهارشنبه (دیروز) یک منبع نظامی در صنعاء اعلام کرد، ائتلاف سعودی در طول ۲۴ ساعت ۱۷۲ بار مرتکب نقض آتش‌بس شده‌ است.

در همین ارتباط دو منبع مطلع به خبرگزاری «رویترز» اعلام کردند، سازمان ملل برای تمدید شش ماهه این آتش‌بس بر طرف‎های درگیر در یمن اعمال فشار می‌کند.

هفته گذشته، همزمان با جنایت ائتلاف سعودی در «صعده» (با هفده کشته و زخمی)، هانس گروندبرگ فرستاده سازمان ملل به یمن در گزارش خود به شورای امنیت مدعی شد، تعداد قربانیان غیرنظامی یمنی در طول دوره آتش‌بس کمتر شده است.

وب‌سایت «الخبر الیمنی» در واکنش به این اظهارات نوشت، سخنان گروندبرگ باب اتهامات به سازمان ملل مبنی بر تلاش برای سرپوش گذاشتن بر جنایات ائتلاف را باز کرده است.

آمار رسمی صادره از سوی وزارت بهداشت دولت نجات ملی یمن حاکی از آن است که ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی به هیچ وجه به آتش‌بس در این کشور پایبند نیست.

پایگاه خبری الخبر الیمنی، ضمن نقل از این آمار، گزارش داد، طی دوران آتش‌بس از دوم آوریل (۱۳ فروردین) تا ۳۰ ژوئیه (نهم تیر) ۳۸۷ غیر نظامی یمنی به ضرب حملات ائتلاف سعودی کشته و زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم