در ۲۴ ساعت گذشته؛

ائتلاف سعودی ۱۲۲ بار آتش‌بس یمن را نقض کرد

جمعه 31 تير 1401
08:04
ائتلاف سعودی ۱۲۲ بار آتش‌بس یمن را نقض کرد منابع خبری بامداد جمعه گزارش دادند، ائتلاف سعودی در ۲۴ ساعات گذشته ۱۲۲ بار آتش‌بس یمن را نقض کرده است.

العالم ـ یمن

بنابر گزارش المسیره، ائتلاف سعودی با انجام پروازهای تجسسی و شناسایی بر فراز استان‌های الحدیده، مأرب، جوف، صعده، ضالع، بیضاء و محورهای عملیاتی مرزی آتش بس سازمان ملل متحد را نقض کردند.

بر اساس این گزارش، نیروهای ائتلاف سعودی مواضع نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی و همچنین منازل مسکونی شهروندان یمنی در استان‌های‌ الحدیده، تعز، مأرب، حجه، بیضاء، نجران و ضالع را هدف حملات سنگین توپخانه‌ای، راکتی و خمپاره قرار دادند.

همچنین هواپیماهای شناسایی مسلح ائتلاف سعودی در چند نوبت مناطقی در استان تعز و ضالع را هدف قرار دادند.

آتش بس یمن که بارها از سوی ائتلاف متجاوز سعودی نقض شده است به دنبال رایزنی‌های سازمان ملل متحد برای تمدید دوباره آن، در نهایت حدود یک ماه پیش برای دو ماه دیگر تمدید شد.

پیشتر «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن گفته بود که آتش‌بس یمن با نقض مکرر آن توسط ائتلاف سعودی تقریبا از بین رفته است.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد