زلال قرآن (1138)؛

مومن حقیقی نزد خداوند چه مقامی دارد؟

پنج‌شنبه 6 مرداد 1401
22:52
مومن حقیقی نزد خداوند چه مقامی دارد؟

العالم_زلال قرآن

به گواه آیات 4 و5 سوره مبارکه فتح:

« هُوَالَّذِي أَنْزَلَ السَّكِينَةَ فِي قُلُوبِ الْمُؤْمِنِينَ لِيَزْدَادُوا إِيمَانًا مَعَ إِيمَانِهِمْ وَلِلَّـهِ جُنُودُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَكَانَ اللَّـهُ عَلِيمًا حَكِيمًا . لِيُدْخِلَ الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا وَيُكَفِّرَعَنْهُمْ سَيِّئَاتِهِمْ وَكَانَ ذَٰلِكَ عِنْدَ اللَّـهِ فَوْزًاعَظِيمًا»

ترجمه: (اوست خدایی که سکینت و وقار بر دل‌های مؤمنان آورد تا بریقین و ایمانشان بیفزاید، و سپاه قوای آسمان‌ها و زمین همه لشکرخداست و خدا دانا و به حکمت نظام آفرینش آگاه است. این (فتح یا فزودن ایمان) برای آن است که خدا می‌خواهد مردان و زنان مؤمن را تا ابد در بهشت‌هایی که زیر درختانش نهرها جاری است داخل گرداند و گناهانشان را تمام ببخشد و این به حقیقت نزد خدا فیروزی بزرگ است).

مقام قرب الهی ومقام امن وامان درجوار رحمت بی انتهای خداوند ارحم الراحمین و خلود در بهشت رضوان او که فوز عظیم است،حاصل ایمان مومنین حقیقی است، پاداشی است که خداوند رحمان به آنها عنایت خواهد فرمود.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد