ترکیه: نخستین کشتی غلات امروز بندر اوکراین را ترک می کند

دوشنبه 10 مرداد 1401
12:08
ترکیه: نخستین کشتی غلات امروز بندر اوکراین را ترک می کند روسیه و اوکراین توافق‌نامه‌های جداگانه‌ای با ترکیه و سازمان ملل امضا کرده اند تا مسیر صادرات غلات کی‌یف هموار شود.

العالم - ترکیه

به گزارش العالم به نقل از آسوشیتدپرس، وزارت دفاع ترکیه می گوید نخستین کشتی حامل غلات اوکراینی روز دوشنبه از بندر اودسا به حرکت در می آید.
این وزارتخانه می گوید کشتی باری رازونی با پرچم سیرالئون که با ذرت بارگیری شده است، اودسا را به مقصد لبنان ترک می کند.
در بیانیه این وزارتخانه آمده است که کشتی های دیگر نیز طبق قراردادهای امضا شده در استانبول در 22 جولای، بنادر اوکراین را از طریق کریدورهای امن ترک خواهند کرد، اما جزئیات بیشتری ارائه نشده است.
روسیه و اوکراین توافق‌نامه‌های جداگانه‌ای با ترکیه و سازمان ملل امضا کردند تا راه را برای اوکراین - یکی از مهمترین عرضه کنندگان غلات جهان - به منظور صادرات 22 میلیون تن غلات و سایر کالاهای کشاورزی که به دلیل درگیری‌های اخیر در بنادر دریای سیاه محبوس شده است، هموار کنند. این قراردادها همچنین به روسیه اجازه می دهد تا غلات و کودهای شیمیایی صادر کند.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافی |سخنرانی برای صندلی های خالی


شرق آمریکا زیر آب رفت


وال استریت ژورنال: یک نقص جدید در هواپیماهای جنجالی بوئینگ ۷۳۷ وجود دارد


شکار دومین زهپاد ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز


ساعت صفر حمله ترامپ چه زمانی خواهد بود؟


لاوروف: روسیه با افزایش کرسی‌های غرب در شورای امنیت مخالف است


ریحانه کریمی در وزنه برداری ناگویا تاریخ ساز شد


مشارکت گسترده عراقی‌ها در مراسم دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله + فیلم 


تعطیلی مدارس ریاض در بحبوحه تنش‌های منطقه‌ای و درگیری با یمن


دو سال از غیبت شهید «اوتاد»؛ سید حسن نصرالله