آتش‌سوزی در الجزایر ده ها کشته بر جای گذاشت

پنج‌شنبه 27 مرداد 1401
12:37
آتش‌سوزی در الجزایر ده ها کشته بر جای گذاشت رسانه های الجزایر از کشته شدن ۲۵ نفر درپی آتش سوزی ها در شرق این کشور خبر دادند.

العالم - آفریقا

به گزارش الجزیره، رسانه های الجزایری از کشته شدن ۲۵ نفر براثر آتش سوزی ها در این کشور خبر دادند.

بر اساس این گزارش، رسانه های الجزایر اعلام کردند که درپی آتش سوزی ها در منطقه الطارف در شرق این کشور ۲۵ نفر جان خود را از دست دادند.

ریاست جمهوری الجزایر با اعلام کشته و زخمی شدن شماری در آتش سوزی های شرق این کشور، افزود که این آتش سوزی ها در استان های الطارف و سطیف در شرق این کشور رخ داده است.

در همین راستا، «عبدالمجید تبون» رئیس جمهور الجزایر از گسیل تمام امکانات برای مهار آتش سوزی ها و رسیدگی به مجروحان خبر داد.

تبون با خانواده های قربانیان ابراز همدردی نموده و برای مصدومان و زخمی ها شفای عاجل طلب نمود.

همچنین بالگردهای ارتش نیز برای کمک به اطفای آتش سوزی ها در شرق الجزایر ارسال شده است.

«کمال بولجود» وزیر کشور الجزایر از تخلیه ۳۵۰ خانواده از ایالت سوق اهراس درپی موج آتش سوزی ها خبر داد. وی همچنین گفت که ۷۰۰ نفر از عناصر دفاع شهری برای اطفای آتش سوزی ها در شرق این کشور فرا خوانده شده اند.

وزیر کشور الجزایر شمار جانباختگان در آتش سوزی های شرق این کشور را ۲۶ نفر اعلام کرد و از شهروندان خواست به توصیه های مقامات محلی عمل نمایند.

وزیر کشور الجزایر افزود که آتش سوزی ها در این کشور به تخریب ۸۰۰ هکتار از جنگل ها و ۱۸۰۰ هکتار از زمین های کشاورزی منجر شده است.

الجزایر سال ۲۰۲۰ نیز ۶۹ تن از جمله ۲۸ نظامی کشته شدند و به دنبال این آتش‌سوزی بود که چندین نفر که عامل آتش‌سوزی در جنگل‌های این کشور بودند از سوی پلیس دستگیر شدند.

الجزایر به عنوان بزرگترین کشور آفریقا ۴.۱ میلیون هکتار جنگل دارد که هر ساله تحت تاثیر آتش‌سوزی قرار می‌گیرند.

در سال ۲۰۲۰، ۴۴ هزار هکتار از مراتع جنگلی الجزایر طعمه حریق شد.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: پیوند ایران و اقلیم کردستان برای ما بسیار باارزش است


کاریکاتور| روایت تصویری کمال شرف از شکار جنگنده عربستانی در آسمان یمن


انتشار تصاویر جنگنده اف-۱۵ عربستان پس از سرنگونی در مأرب+فیلم


از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟


پیام رئیس‌جمهور در دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها/وفاق ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است


قالیباف: تغییر نرخ بهره فدرال رزرو، اثر اختلال انرژی بر تورم آمریکا را خنثی نمی‌کند


تهران و مسکو برای تقویت همکاری‌های حسابرسی دولتی هم‌پیمان شدند


بحران برق در بیمارستان‌های غزه؛ ۷۰ درصد ژنراتورها خاموش شدند


ویرانه های ناشی از حملات رژیم اسرائیل به غزه هم قربانی می گیرد


سخنگوی وزارت خارجه خطاب به صدر اعظم آلمان: نمی‌توانید حامی جنگ و قهرمان صلح باشید