قطر: دوحه به خاطر آمریکا، چین را کنار نمی‌گذارد

جمعه 11 شهريور 1401
19:34
قطر: دوحه به خاطر آمریکا، چین را کنار نمی‌گذارد وزیر امور خارجه قطر تاکید کرد: دوحه با آمریکا و چین روابط قوی دارد و حاضر نیست یکی را به خاطر دیگری کنار بگذارد.

العالم_آسیا

به نوشته روزنامه «الشرق» قطر، شیخ «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر امور خارجه این کشور روز جمعه در گفت و با شبکه «آسیا نیوز» که از سنگاپور پخش می‌شود، این مطلب را اعلام کرد.

وی افزود: دوحه روابط قوی با آمریکا دارد و از سوی دیگر چین بزرگ ترین تامین کننده انرژی و متحد سیاسی قطر است.

وی با بیان اینکه «هر دوی آن‌ها در ایجاد ثبات در جهان نقش دارند»، افزود: دوحه نمی‌خواهد در موقعیتی قرا ر گیرد که یک طرف را به خاطر دیگری انتخاب کند و رابطه خود با یک کشور را به خاطر کشور دیگر قطع نخواهد کرد.

وزیر امور خارجه قطر ادامه داد: کشورهای بزرگ جهان تمایلی به دو قطبی شدن جهان ندارند و قدرت‌های بزرگی مانند چین و آمریکا را نمی‌خواهند.

وی تاکید کرد که تنش بین آمریکا و چین، جهان را تحت تاثیر قرار خواهد داد و جهان را برای همه در وضعیت دشوارتری قرار می دهد.

شیخ «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» به کشورهایی که با آمریکا و چین روابط دارند توصیه کرد که روابط دوستانه خود را با همه حفظ کنند و برای جلوگیری از افزایش اختلافات به حل مسالمت‌آمیز اختلافات و دور شدن از تنش کمک کنند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود