کشته شدن ۹ فرانسوی پس از نافرمانی از دستور پلیس

چهارشنبه 6 مهر 1401
09:06
کشته شدن ۹ فرانسوی پس از نافرمانی از دستور پلیس
با کشته شدن یک زن ۲۲ ساله در شهر رِن در شمال غربی فرانسه؛ آمار تلفات ناشی از شلیک مستقیم پلیس پس از امتناع افراد از رعایت کردن قانون به ۹ نفر از ماه مارس تاکنون رسیده است.

العالم - اروپا

بر اساس قوانین فرانسه؛ سرنشینان خودرو‌هایی که به اخطار و فرمان ایست نیرو‌های پلیس و ژاندارمری توجه نکنند در شرایط عادی با یکسال زندان و ۷ هزار و ۵۰۰ یورو جریمه نقدی مواجه می‌شوند.

در صورت ادامه سرپیچی و قصد تعرض به پلیس؛ این جریمه به ۵ سال حبس و ۷۵ هزار یورو جزای نقدی، توقیف خودرو و ابطال گواهینامه افزایش می‌یابد.

فیلم

با همه این سختگیری ها؛ یکی از مسئولان پلیس فرانسه معتقد است این جرایم کافی نیست.

نشریه فرانس انفو می‌نویسد ما هنوز از تعداد موارد امتناع ازدستور پلیس در سال ۲۰۲۲ آمار دقیقی نداریم، اما طبق اطلاعات موثق، از ابتدای امسال تعداد افراد کشته شدن پس از تمرد از قانن و فرمان ایست پلیس به شدت افزایش یافته است.

طبق قانون مجلس ملی فرانسه مصوب سال ۲۰۱۷؛ نیرو‌های پلیس در صورتیکه در معرض تهدید قرار گیرند حق دفاع مشروع از خود را خواهند داشت.

خبرگزاری صداوسیما

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران