یک شبکه سازمان یافته محرک اغتشاشات در قم دستگیر شدند

جمعه 8 مهر 1401
13:28
یک شبکه سازمان یافته محرک اغتشاشات در قم دستگیر شدند فعالان یک شبکه ۵۰ نفره سازمان یافته که محرک اغتشاشات بودند و تراکت‌های تبلیغاتی در فضای حقیقی پخش می‌کردند توسط نیروهای اطلاعات سپاه استان قم شناسایی و دستگیر شدند.

العالم - ایران

به گزارش روز جمعه روابط عمومی سپاه قم، با اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) استان، فعالان یک شبکه سازمان یافته اغتشاش و فراخوان به تجمع غیرقانونی در قم شناسایی و دستگیر شدند.

فعالان این شبکه ۵۰ نفره ضمن فعالیت در فضای مجازی برای تحریک مردم به اغتشاش اقدام به چاپ و توزیع تراکت‌های تبلیغاتی علیه نظام در فضای حقیقی می‌کردند.

ستاد خبری سازمان اطلاعات سپاه استان قم با شماره تلفن ۱۱۴ آماده دریافت گزارشات عموم مردم از جمله عکس، فیلم، مشخصات فردی و غیره از اغتشاشگران و اخلالگران نظم عمومی است.

کشف ۵ تن ماری جوانا درقم

تیم ویژه ضابطین عملیات سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) ۵ تُن ماری جوانا را در یک مرغداری متروکه کشف و در عملیاتی مشترک با نیروهای انتظامی اقدام به دستگیری متهم و جمع‌آوری این حجم از مواد مخدر کردند.

به گزارش روابط عمومی سپاه استان قم، طی گزارش رسیده از منابع اطلاعاتی، مبنی بر اقدام به کاشت مواد مخدر ماری جوانا دریک مرغداری در بخش سلفچگان موضوع توسط عوامل تیم ویژه ضابطین معاونت عملیات سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) دردستورکارقرارگرفت و پس از کسب دستور قضایی طی عملیات مشترک با فرماندهی انتظامی بخش سلفچگان، از این مرغداری متروکه ۱۰۰۰بوته گیاه مواد مخدر گل به وزن ۵ تُن که آماده برداشت بودند جمع آوری وبه همراه متهم تحویل ستادمبارزه بامواد مخدراستان گردید.

همچنین در این بازرسی ۴۵ دستگاه ماینر و ۱۵ عدد فشنگ شکاری کشف و ضبط گردید.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

اف‌بی‌آی: کره شمالی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های دیجیتال بایننس را سرقت کرد


فیدان: بسته شدن تنگه هرمز فشار اقتصادی جهانی را افزایش داده است


زلزله ۴.۵ ریشتری بوشهر را لرزاند


اولیانوف: اروپا نقش کلیدی در ایجاد زمینه تجاوز آمریکا علیه ایران داشت


سرلشکر رضایی: طبق ابلاغ مقام معظم رهبری، پاسخ ایران به حمله دشمن هولناک خواهد بود


گزارش آسوشیتدپرس از خسارت سنگین آمریکا در پی پاسخ ایران به حملات/۲۶ پایگاه نظامی تخریب شد


وقوع انفجارهای شدید در جنوب لبنان بر اثر حملات هوایی و پهپادی رژیم صهیونیستی


توقف مجدد پروازها در فرودگاه ملک فهد عربستان


سرلشکر رضایی: به نامه ونس پاسخی ندادم/ تصمیمی درباره تغییر راهبرد هسته‌ای گرفته نشده است


ادعای روبیو: ترامپ هنوز تصمیمی برای حمله مجدد به ایران نگرفته است