همایش روز جهانی دریانوردی در بوشهر برگزار شد/ تجلیل از فعالان عرصه دریانوردی

دوشنبه 18 مهر 1401
07:41
همایش روز جهانی دریانوردی در بوشهر برگزار شد/ تجلیل از فعالان عرصه دریانوردی در آئینی به مناسبت روز جهانی دریانوردی با حضور مسئولان و فعالان عرصه دریا و دریانوردی از فعالان این بخش در استان بوشهر تجلیل شد.

العالم - ایران

محمد شکیبی، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر روز دوشنبه در آیین روز جهانی دریانوردی و تجلیل از دریانوردان استان بوشهر اظهار کرد: سازمان بنادر و دریانوردی در استان بوشهر توسعه بنادر را به صورت ویژه دنبال می‌کند که از جمله آنها می توان به توسعه بندر بوشهر در مجتمع بندری نگین اشاره کرد.

وی ادامه داد: با حمایت هایی که سازمان بنادر و دریانوردی از توسعه زیرساخت ها در استان بوشهر داشته در مجتمع بندری نگین احداث جاده دسترسی در دستور کار قرار گرفته است که اکنون پیشرفت فیزیکی 90 درصد دارد.

شکیبی بیان کرد: پیگیری ها برای پروژه لایروبی کانال دسترسی بندر بوشهر و فراهم سازی امکان تردد کشتی های 50 هزار تنی در این بندر نیز با جدیت در حال انجام است.

در این آیین که با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد برترین های عرصه دریا و دریانوردی با حضور محمد شکیبی نسب مدیرکل بنادر و دریانوردی استان و صالح رحیمی فرماندار بوشهر تجلیل شدند.

براساس این گزارش، فخرالدین محمدی روابط عمومی شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری سینا در بین روابط عمومی‌‌های شرکت‌های فعال در بندر بوشهر به عنوان روابط عمومی نمونه تجلیل شد.

0% ...

آخرین اخبار

ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند