جهاد اسلامی: عملیات «بیت ایل» بیانگر تداوم انتفاضه کرانه باختری است

شنبه 23 مهر 1401
17:36
جهاد اسلامی: عملیات «بیت ایل» بیانگر تداوم انتفاضه کرانه باختری است
جنبش جهاد اسلامی فلسطین عملیات تیراندازی به یک شهرک‌نشین صهیونیست در شهرک «بیت ایل» واقع در شمال رام‌الله را تبریک گفت و آن را امتداد انتفاضه در کرانه باختری برشمرد.

العالم - فلسطین اشغالی

جمعه شب (دیشب) یک شهرک‌نشین صهیونیست در شهرک «بیت ایل» واقع در شمال رام‌الله هدف تیراندازی قرار گرفت و زخمی شد.

پس از این عملیات تیراندازی، نظامیان صهیونیست به سمت مجری آن به نام «قیس عماد شجاعیه» (۲۳ ساله) تیراندازی کرده و او را به شهادت رساندند.

جنبش جهاد اسلامی با تبریک این عملیات، آن را در ادامه انتفاضه کرانه باختری و پاسخ به جنایت‌های رژیم اشغالگر علیه ملت فلسطین و هتک حرمت اماکن مقدس دانست.

بنابر گزارش شبکه فلسطین الیوم، جهاد اسلامی تأکید کرد که هدف قرار دادن نظامیان صهیونیست در رام‌الله، نابلس و شعفاط بیانگر ادامه رویارویی و توانایی مقاومت برای گرفتن انتقام خون شهداست تا دشمن جنایتکار روی امنیت را نبیند.

به گزارش فارس، جهاد اسلامی همچنین از ملت فلسطین خواست تا از ساکنان قدس اشغالی، شعفاط، نابلس، جنین و سراسر کرانه باختری حمایت کرده و درگیری‌ها در نقاط تماس را تشدید کنند.

در همین ارتباط روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» صبح امروز نوشت که یک نیروی ارتش رژیم صهیونیستی توانست دومین عامل تیراندازی عملیات بیت ایل را در منطقه نزدیک به رام‌الله بازداشت کند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند