گروه بیشه شیران این چنین هراس را به دل رژیم صهیونیستی می اندازد

پنج‌شنبه 28 مهر 1401
10:51
گروه بیشه شیران این چنین هراس را به دل رژیم صهیونیستی می اندازد گروه مقاومت "عرین الاسد" (بیشه شیران) در نابلس، با اعلام فراخوان نیروهای خود و مردم، رژیم صهیونیستی را تهدید کرد که تا قبل از سپیده دم، با ادای احترام نظامی به شهید عدی التمیمی، هراس را در دل این رژیم می اندازد.

العالم - فلسطین اشغالی

این گروه مقاومت با صدور بیانیه ای اعلام کرد: "بگذارید روز پنج شنبه روز خشم برای خدا و عدی التمیمی باشد".

در این بیانیه آمده است: "اسرائیل! زمان پیروزی های خیالی تو گذشته است و اکنون زمان شکستت فرا رسیده است".

این گروه در بیانیه خود با اعلام فراخوان، از شهروندان نابلس و سراسر کرانه باختری و قدس خواست سر ساعت 0030 شب چهارشنبه با حضور در پشت بام و خیابان ها یا هر جای دیگر، مراتب ارادت و قدردانی خود را با قهرمان شهیدی که جان خود را فدای آزادی و شرف و عزت ملت کرد، اعلام کنند.

در این بیانیه تأکید شده است که شهید عدی التمیمی لاپید و دار و دسته جنایتکارش را رسوا کرد. او پس از 10 روز محاصره که حتی هوا را هم در شعفاط از او دریغ کرده بودند ناگاه همچون آتش فشان بیرون آمد و با شجاعت هر چه تمام تر صهیونیست ها را به گلوله بست. شهید و تن به ذلت نداد.

0% ...

آخرین اخبار

صدراعظم آلمان: دوران دوستی بی‌قید و شرط با آمریکا به پایان رسیده است


خنثی سازی تلاش دشمنان برای نقض حاکمیت ایران


چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴۸ فروند جنگنده اف-۳۵ به عربستان؛ نگرانی تل آویو را برانگیخت + ویدئو


رسوایی دروغ‌های تکراری؛ «یدیعوت آحارونوت» نقاب از چهره‌ی نخست‌وزیر برداشت


کاظم غریب‌آبادی؛ نقاب حقوق‌بشری آمریکا در گرداب جنایات «میناب» و «لامرد» فرو ریخت


پاسخ کوبنده سخنگوی وزارت خارجه به تناقض‌گویی‌های آمریکا در جنگ اقتصادی علیه ایران


تیرهای قالیباف در سیبل سیاست؛ تحسین عملیات روانی رئیس مجلس در تحلیل «الجزیره»


هشدار تهران به شورای امنیت؛ بازی با آتش در تأسیسات هسته‌ای ممنوع


تجمع گسترده در صعده در دفاع از مکه و حمایت از نیروهای مسلح یمن


شکست نیروهای نظامی سعودی در ساحل غربی یمن؛ باب‌المندب تحت کنترل نیروهای صنعا