نخست وزیر جدید عراق پرونده سرقت قرن را پیگیری می‌کند

يکشنبه 8 آبان 1401
12:38
نخست وزیر جدید عراق پرونده سرقت قرن را پیگیری می‌کند منابع عراقی اعلام کردند که محمد شیاع السودانی نخست وزیر این کشور شخصاً پیگیر پرونده سرقت قرن شده است.

العالم - عراق

به گزارش وبگاه المعلومه، محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق در دیدار با اعضای سازمان شفاف سازی شخصاً پرونده موسوم به سرقت قرن را پیگیری و از روند تحقیقات در این موضوع مطلع شد.

پرونده سرقت قرن مربوط به اختلاس ۲.۵ میلیارد دلاری از سازمان امور مالیاتی عراق است که در دوران دولت مصطفی الکاظمی رخ داده است.

منابع آگاه تاکید می‌کنند که محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق در روزهای آتی با کمک دستگاه قضائی و سرویس‌های نظارتی عراق پرونده‌های فساد متعددی را دنبال خواهد کرد.

گفتنی است پیش از این الدلیمی وزیر سابق برنامه ریزی و بودجه عراق در گفتگویی تلویزیونی بر لزوم بازخواست دولت و پارلمان عراق در ارتباط با موضوع سرقت قرن تاکید کرده بود.

وی تصریح کرده بود که برخی طرف‌های سیاسی پشت پرده حمایت از عوامل اجرا کننده سرقت قرن در عراق بوده اند، که باید دست آنها برملا شده و رسوا شوند.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: به نامه ونس پاسخی ندادم/ تصمیمی درباره تغییر راهبرد هسته‌ای گرفته نشده است


ادعای روبیو: ترامپ هنوز تصمیمی برای حمله مجدد به ایران نگرفته است


صنعا ادعاهای ریاض مبنی بر هدف قرار دادن مکه و مدینه را رد کرد


پارلمان رژیم صهیونیستی در تنگنای شکاف سیاسی برای تشکیل کابینه جدید+ فیلم


آتش سوزی یک نفتکش متخلف دیگر در شرق تنگه هرمز


۶۶ حمله جدید هوایی و موشکی سعودی‌ها علیه یمن


تجمع حامیان فلسطین مقابل سفارت آمریکا در لندن


ترامپ مدعی احتمال دستیابی به صلح اوکراین در نشست گروه ۲۰ شد


حدود ۵۷ هزار انگلیسی خواستار تحقیق درباره نقش لندن در جنگ غزه شدند


سفیر ایران در قاهره: تهران از شروط هفت‌گانه خود عقب‌نشینی نمی‌کند/ به آمریکا اعتماد نداریم