سعید الشهابی: انتخابات نمایشی بحرین توهین به ارزشهای ملت است

دوشنبه 23 آبان 1401
20:54
سعید الشهابی: انتخابات نمایشی بحرین توهین به ارزشهای ملت است رییس جنبش الاحرار بحرین تاکید کرد که رژیم آل خلیفه با انتخابات نمایشی خود احساسات و ارزشهای ملت بحرین را خوار شمرد.

العالم ـ بحرین

سعید الشهابی در گفتگو با شبکه خبری العالم گفت: روی کار آمدن نمایندگانی غوغاسالار و وابسته به رژیم، حاصل انتخابات نمایشی بحرین است. اوضاع بحرین روز به روز بدتر می شود و این انتخابات نمایشی، وضعیت کشور را وخیم تر کرد.

رییس جنبش الاحرار بحرین افزود: نتایج انتخابات از قبل تعیین شده بود؛ میزان مشارکت و نام نمایندگانی که پیروز می شوند نیز از قبل مشخص شده بود.

وی خاطرنشان کرد: فراکسیون واقعی و نامزدهای اصلی که نماینده درد و رنج و مشکلات ملت هستند؛ آنهایی که جان خود را فدای ملت بحرین کردند، از مشارکت در این انتخابات نمایشی امتناع ورزیدند؛ زیرا می دانند که این انتخابات تقلبی و نمایشی، فقط برای ترمیم چهره رژیم است.

رأی‌گیری انتخابات پارلمانی و شوراهای شهر بحرین صبح روز شنبه در سایه تحریم مردم و احزاب و گروه‌های مختلف برگزار شد و شامگاه همان روز به پایان رسید. جمعیت الوفاق بحرین پس از پایان رأی‌گیری اعلام کرد که میزان مشارکت مردمی در این انتخابات بسیار پایین بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر نروژ در حاشیه‌ نشست سازمان ملل


افزایش قیمت نفت برنت، پس از سخنرانی مقتدرانه پزشکیان در سازمان ملل


سال تحصیلی جدید در ایران و نیمکت‌هایی که جای خالی شهدا را به یاد می آورد


پیام اقتدار تهران در نیویورک؛ بازتاب جهانی سخنرانی پزشکیان در سازمان ملل


از بی‌اعتنایی ترامپ به نخست‌وزیر لبنان تا موضع ایرلند در برابر رژیم صهیونیستی و...


مخبر: رئیس‌جمهور در سازمان ملل پیام ایستادگی و انتقام از متجاوزان را فرستاد


قالیباف از سخنرانی رئیس‌جمهور در مجمع عمومی تمجید کرد


نخستین دیدار پزشکیان در نیویورک؛ دیدار روسای جمهوری ایران و سوئیس


هشدار عراقچی به دبیرکل ناتو؛ حمایت از جنایات جنگی آمریکا و اسرائیل پیامد دارد


بقائی: ایران شروط خود برای احیای دیپلماسی را بطور غیر مستقیم به آمریکا اعلام کرد