لاوروف: آمریکا تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران را هر چه زودتر لغو کند

دوشنبه 14 آذر 1401
17:51
لاوروف: آمریکا تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران را هر چه زودتر لغو کند سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو از طرف آمریکایی می‌خواهد تمامی تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران را هر چه زودتر و به صورت غیرقابل بازگشت لغو کند.

العالم - اروپا

سرگئی لاوروف در یک پیام ویدیویی به شرکت کنندگان کنفرانس عدم اشاعه گفت: واشنگتن سیاست فشار حداکثری در رابطه با توافق هسته ای با ایران را رها نکرده است.

خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از وزیر خارجه روسیه نوشت: ما قویا از طرف آمریکایی می‌خواهیم که همه تحریم‌های غیرقانونی ضد ایرانی را هر چه زودتر و به صورت غیرقابل بازگشت لغو کند و از اجرای دقیق قطعنامه 2231 اطمینان حاصل کند.

وی همچنین اضافه کرد که چنین گامی در مقابل، راه را برای رفع تعلیق انجام تعهدات داوطلبانه تهران در چارچوب برجام هموار می‌کند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

وزارت خارجه ایران ۳ نهاد انگلیسی را در فهرست اقدامات متقابل قرار داد


انتقاد سناتور آمریکایی از شرکت‌های بزرگ نفتی به دلیل کسب سود از جنگ علیه ایران


سازمان ملل: با کوچک‌تر شدن مناطق قابل سکونت، آوارگی در غزه تشدید می‌شود


واکنش پاکستان به چشم انداز میانجی‌گری بین ایران و آمریکا


ادعای رسانه عراقی از وجود شبکه قاچاق نفت این کشور به سرزمین‌های اشغالی


معاون وزیر خارجه انگلیس بر ضرورت کاهش تنش‌های منطقه‌ای از مسیر دیپلماسی تأکید کرد


اف‌بی‌آی: کره شمالی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های دیجیتال بایننس را سرقت کرد


فیدان: بسته شدن تنگه هرمز فشار اقتصادی جهانی را افزایش داده است


زلزله ۴.۵ ریشتری بوشهر را لرزاند


اولیانوف: اروپا نقش کلیدی در ایجاد زمینه تجاوز آمریکا علیه ایران داشت