ادامه واکنش‌های منفی به مراسم‌های رقص و آواز در عربستان سعودی

جمعه 18 آذر 1401
20:58
ادامه واکنش‌های منفی به مراسم‌های رقص و آواز در عربستان سعودی در ادامه واکنش‌ها به برپایی مراسم‌ها و جشنواره‌های رقص و آواز در عربستان سعودی، یک فعال سعودی از سیاست‌های اشتباه ولیعهد در تبدیل سرزمین حرمین شریفین به میدانی برای رقص و آواز انتقاد کرد.

العالم- عربستان سعودی

به گزارش العالم، "ترکی شلهوب" در توییتی نوشت: بن‌سلمان می‌خواهد عربستان سعودی را به میدانی برای رقص و آواز، ترانه‌‌سرایی در پارک‌های عمومی، آوازخوانی در رستوران‌ها تبدیل کند، هر کجا که بروید مجبور می‌شوید به آهنگ گوش کنید. چه کسی به این احمق گفته است که توسعه یعنی آواز؟

این فعال سعودی همچنین از جشنواره " ميدل بيست " در ریاض انتقاد کرده است که پیشتر، فعالان سعودی آن را جشنواره "فسق و فساد" خوانده‌اند.

شلهوب نوشته است: این پیشرفت نیست.. این جدا شدن از دین، اخلاق و ارزش‌هاست!

واکنش سعودی‌ها به پامراسم‌های سازماندهی‌شده توسط اداره کل سرگرمی که ناهنجاری‌ها و حرکت‌های غیراخلاقی را ترویج می‌دهد، ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد