روسیه 4 موشک‌ آمریکایی «هارم» را سرنگون کرد

دوشنبه 28 آذر 1401
16:07
روسیه 4 موشک‌ آمریکایی «هارم» را سرنگون کرد وزارت دفاع روسیه از سرنگونی چهار موشک ضد رادار هارم ساخت آمریکا بر فراز منطقه بلگورود خبر داد.

العالم - اروپا

وزارت دفاع روسیه دوشنبه (۱۹ دسامبر) اعلام کرد نیروهای این کشور چهار موشک ضد رادار هارم (HARM) ساخت آمریکا را بر فراز منطقه بلگورود هم مرز با اوکراین در عرض ۲۴ ساعت سرنگون کردند.

به گزارش رویترز به نقل از خبرگزاری روسی تاس، صبح یکشنبه بر اثر گلوله‌باران اوکراین در این منطقه، یک نفر کشته شد و چند نفر زخمی شدند.

پیش‌تر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین با درخواست کمک‌های تسلیحاتی بیشتر از غرب، مدعی شد ارائه سامانه‌های دفاع هوایی مدرن به اوکراین، «روسیه را مجبور می‌کند تجاوزات خود را متوقف کند و ما را به پایان جنگ نزدیک‌تر خواهد کرد».

در ادامه حمایت‌های همه‌جانبه غرب از اوکراین و تشدید فشارها علیه روسیه، اخیرا فاش شد که انکلیس موشک‌های هدایت شونده در اختیار اوکراین قرار داده است.

وزارت دفاع انگلیس گفته که لندن به عنوان بخشی از بسته کمکی خود، موشک‌های «بریمستون ۲» را که یک موشک هدایت شونده است، در اختیار نیروهای مسلح اوکراین قرار داده است. پیش از این نیز اخباری از احتمال ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت آمریکا به اوکراین منتشر شده بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند