تیم ترورکننده مولوی عبدالواحد ریگی از خارج کشور دستور عملیات داشت

پنج‌شنبه 1 دی 1401
08:46
تیم ترورکننده مولوی عبدالواحد ریگی از خارج کشور دستور عملیات داشت وزیر کشور خبر داد که تیم ترور کننده مولوی عبدالواحد ریگی از خارج از کشور دستور عملیات داشتند.

العالم - ایران / سیاسی

احمد وحیدی در گفت و گو با ایسنا درباره آخرین اخبار درباره تیم ترور کننده شهید مولوی عبدالواحد ریگی اظهار کرد: هدف این تیم ترور ایجاد واگرایی، گسست مذهبی و قومی در منطقه است. مولوی ریگی یک مولوی وطن دوست، انقلابی و دشمن ستیز بود و به همین دلیل مورد هدف قرار گرفت و شهادت نصیبش شد. این شهادت پیوند عمیق اهل تسنن و تشیع و پیوند عمیق سیستانی‌ها و بلوچ‌ها را نشان داد و ثابت کرد چقدر بلوچ‌ها در مرزداری نقش دارند.

وی افزود:‌ تیم ترورکننده دستور از خارج داشتند که دستگاه‌های اطلاعاتی در حال پیگیری پرونده آنها هستند.

مولوی عبدالواحد ریگی 17 آذر ربوده و ترور شد. براساس اعلام اداره کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان سه نفر از عوامل اصلی ترور شهید مولوی عبدالواحد ریگی، شناسایی و با همکاری عملیاتی فرماندهی انتظامی آن استان، دستگیر شدند. این عناصر تروریست قصد داشتند پس از ترور آن شهید، از کشور متواری شوند که دستگیر شدند.

0% ...

آخرین اخبار

اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه