پوتین: ارسال پاتریوت به اوکراین جنگ را طولانی خواهد کرد

پنج‌شنبه 1 دی 1401
22:25
پوتین: ارسال پاتریوت به اوکراین جنگ را طولانی خواهد کرد ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه پس از اعلام آمریکا مبنی بر ارسال سامانه‌های موشکی پاتریوت به اوکراین، اعلام کرد که ارسال این سامانه‌ها جنگ را طولانی خواهد کرد.

العالم - اروپا

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، پوتین امروز پنجشنبه پس از نشست شورای دولتی روسیه در جمع خبرنگاران گفت که پاتریوت یک سامانه قدیمی است که مانند اس- ۳۰۰ کار نمی کند، اما همیشه یک پادزهر برای آن یافت می‌شود.

رئیس جمهور روسیه اطمینان داد که تحویل پاتریوت به اوکراین "بیهوده" بوده و "تنها درگیری را طولانی می کند، همین. "
پوتین همچنین درباره ارسال تسلیحات آمریکایی به کی‌یف، هشدار داد که روسیه این تسلیحات و سامانه پاتریوت را بین خواهد برد.

همزمان با سفر ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین به واشنگتن در روز چهارشنبه، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد واشنگتن بسته ۱.۸۵ میلیارد دلاری کمک تسلیحاتی جدید از جمله سامانه موشکی پاتریوت به کی‌یف می‌دهد.

رئیس جمهوری روسیه در مورد سرعت عملیات ویژه در اوکراین افزود: تشدید خصومت ها منجر به خسارات جنگی می شود، آهسته و پیوسته به اهداف می رسیم.

پوتین ادامه داد که منابع کشورهای ناتو در آستانه اتمام نیستند، تسلیحات عمدتاً با منشا شوروی در اوکراین رو به اتمام است، روسیه بسیاری از تجهیزات شوروی را که توسط غرب به اوکراین ارائه شده بود، از بین برد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو