پوتین: 100 درصد موشک‌های پاتریوت آمریکا در اوکراین را نابود می‌کنیم

يکشنبه 4 دی 1401
14:17
پوتین: 100 درصد موشک‌های پاتریوت آمریکا در اوکراین را نابود می‌کنیم رئیس‌جمهور روسیه درباره تصمیم واشنگتن برای ارسال سامانه‌های موشکی پاتریوت به اوکراین، گفت ۱۰۰ درصد اطمینان دارد روسیه موشک‌های پاتریوت آمریکا در اوکراین را نابود خواهد کرد.

العالم - اروپا

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در مصاحبه با تلویوزیون دولتی در خصوص درگیری‌ها در اوکراین گفت مسکو آماده مذاکره با همه طرف‌های درگیر در جنگ اوکراین است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، وی اظهار داشت: معتقدم در مسیر درست عمل می‌کنیم، از منافع ملی خود دفاع می‌کنیم، منافع شهروندانمان، مردممان. و انتخاب دیگری جز حفاظت از شهروندان خود نداریم.

پوتین سپس برای مذاکره اعلام آمادگی کرد و گفت: ما آماده مذاکره با همه افراد درگیر درباره راه‌حل‌های قابل قبول هستیم، اما این به آن‌ها بستگی دارد-این ما نیستیم که از مذاکره امتناع می‌کنیم، آن‌ها هستند.

به گزارش خبرگزاری روسی «اسپوتنیک»، پوتین همچنین گفت که غرب به دنبال تکه تکه کردن و تجزیه روسیه است. رئیس‌جمهور روسیه سپس در واکنش به تصمیم آمریکا برای ارسال پاتریوت به اوکراین، گفت ۱۰۰ درصد اطمینان دارد روسیه می‌تواند سامانه‌های پدافند هوایی «پاتریوت» را در صورتی که آمریکا به اوکراین تحویل دهد، نابود کند.

پوتین پیش‌تر هم ضمن هشدار به آمریکا درباره تحویل سامانه پاتریوت به اوکراین گفت این سامانه‌ها به اندازه اس-۳۰۰ اثربخش نیستند. وی گفت سامانه‌های پدافند هوایی پاتریوت که آمریکا در اختیار اوکراین قرار می‌دهد سامانه‌های قدیمی‌ هستند که روسیه قادر است با آن‌ها مقابله کند.

رئیس‌جمهور روسیه همچنین تصریح کرده بود روسیه می‌خواهد جنگ در اوکراین و همه درگیری‌های مسلحانه با مذاکرات دیپلماتیک به پایان برسد. وی گفت: هدف ما این نیست که بخواهیم آتش‌بیار معرکه درگیری نظامی باشیم بلکه بر عکس می‌خواهیم به این جنگ پایان بدهیم. ما تلاش خواهیم کرد که آن را پایان بدهیم. هر چه زودتر، بهتر.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو