رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: کنگره باید موضوع کشف اسناد محرمانه از منزل بایدن را بررسی کند

پنج‌شنبه 22 دی 1401
22:15
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: کنگره باید موضوع کشف اسناد محرمانه از منزل بایدن را بررسی کند مک کارتی رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تحقیق درباره کشف اسناد محرمانه از منزل شخصی جو بایدن شد.

العالم - آمریکا

کوین مک کارتی، رئیس جدید مجلس نمایندگان آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی با اشاره به تحقیقات وزارت دادگستری از دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا اعلام کرد که "کنگره باید موضوع کشف اسناد محرمانه از منزل بایدن را بررسی کند."

ترامپ پیشتر در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشیال گفته بود: چه زمانی اف بی آی به خانه‌های جو بایدن، شاید حتی به کاخ سفید یورش خواهد برد.

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران اعتراف کرد که اسناد محرمانه در کمد بایگانی، کتابخانه شخصی و در گاراژ خانه اش در دلاور پیدا شده است.

رئیس جمهور آمریکا افزود: اسناد در یک گاراژ بوده که در آن قفل بوده؛ در خیابان نبوده است.

بایدن در بیانیه ای از پیش تهیه شده گفت: همانطور که پیش از این اعلام کردم ، اسناد محرمانه و مطالب طبقه بندی شده را جدی می گیرم. من همچنین اعلام کرده ام که با تحقیقات وزارت دادگستری همکاری کامل می کنم"

بایدن در ادامه گفت وکلای او تعداد کمی از اسناد محرمانه را در کمدهای خانه و کتابخانه شخصی کشف کرده‌اند.

کاخ سفید نیز کشف اسناد محرمانه در دفتر خصوصی جو بایدن را تایید کرد. ریچارد ساوبر مشاور ویژه رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید اعلام کرد وکلای بایدن دسته ای از اسناد محرمانه را در خانه وی در ویلمینگتون در دلاور پیدا کرده اند.

ساوبر افزود:همانطور که قبلاً اعلام کردیم، ما به طور کامل با آرشیو ملی و وزارت دادگستری همکاری می کنیم تا هرگونه سوابق دولت باراک اوباما و بایدن به درستی در اختیار آرشیو قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، یک منبع آگاه چهارشنبه شب به وقت محلی به رسانه های آمریکایی گفت که دستکم یک بسته دیگر از اسناد محرمانه مرتبط با بایدن در جایی به‌غیر از دفتر قدیمی وی در واشنگتن که بعد از پایان دولت باراک اوباما استفاده می‌کرد، کشف شده است.

شبکه تلویزیونی ان بی سی آمریکا گزارش داد: دستیاران بایدن از ماه نوامبر و در پی کشف اسناد محرمانه در دفتر سابق او در حال جستجو برای دیگر مدارک طبقه‌بندی‌ شده هستند که ممکن است او در مکان‌هایی که برای کار استفاده می‌کرد، قرار داده باشد.

بر اساس گزارش ها، در ۲ نوامبر ۲۰۲۲ در دفتر دانشگاهی خصوصی بایدن، در مجموع ۱۰ سند با علامت‌های طبقه‌بندی شده مربوط به سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ کشف شده است. در میان این اسناد، یک پرونده مربوط به بو بایدن پسر رئیس جمهور کنونی آمریکا است که در سال ۲۰۱۵ بر اثر سرطان مغز درگذشت.

بایدن که در ژانویه ۲۰۲۱ رئیس جمهور آمریکا شد، پیش از این بین سال های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۶ معاون رئیس جمهور آمریکا در دولت باراک اوباما بود.

مریک گارلند دادستان کل آمریکا، یک وکیل از شیکاگو را که توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا منصوب شده بود، برای نظارت بر این موضوع تعیین کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت خارجه ایران ۳ نهاد انگلیسی را در فهرست اقدامات متقابل قرار داد


انتقاد سناتور آمریکایی از شرکت‌های بزرگ نفتی به دلیل کسب سود از جنگ علیه ایران


سازمان ملل: با کوچک‌تر شدن مناطق قابل سکونت، آوارگی در غزه تشدید می‌شود


واکنش پاکستان به چشم انداز میانجی‌گری بین ایران و آمریکا


ادعای رسانه عراقی از وجود شبکه قاچاق نفت این کشور به سرزمین‌های اشغالی


معاون وزیر خارجه انگلیس بر ضرورت کاهش تنش‌های منطقه‌ای از مسیر دیپلماسی تأکید کرد


اف‌بی‌آی: کره شمالی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های دیجیتال بایننس را سرقت کرد


فیدان: بسته شدن تنگه هرمز فشار اقتصادی جهانی را افزایش داده است


زلزله ۴.۵ ریشتری بوشهر را لرزاند


اولیانوف: اروپا نقش کلیدی در ایجاد زمینه تجاوز آمریکا علیه ایران داشت