راز قتل دختر بچه سراوانی فاش شد 

يکشنبه 25 دی 1401
14:41
راز قتل دختر بچه سراوانی فاش شد  جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از شناسایی و دستگیری عاملین قتل دختربچه سراوانی با کار دقیق پلیس خبر داد.

العالم - ایران

سرهنگ مرتضی جوکار اظهارداشت: در آبان ماه سال‌جاری در پی وقوع تیراندازی در یکی از مناطق مسکونی شهرستان سراوان دختربچه‌ای به نام مونا نقیبی مورد اصابت گلوله قرار می‌گیرد و جان خود را از دست می‌دهد.

وی بیان کرد: کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی به همراه تیم بررسی صحنه جرم به سرعت در محل حاضر شدند و از همان لحظات ابتدایی تحقیقات خود را جهت شناسایی عاملین جنایت آغاز کردند.

جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان افزود: متاسفانه رسانه‌های وابسته به معاندین و مغرض ادعا کردند که در پی‌تیراندازی بی ضابطه نیروهای نظامی در یکی از مناطق مسکونی از توابع شهرستان سراوان مونا نقیبی جان باخته است و با انتشار این خبر کذب موجبات تشویش اذهان عمومی را فراهم کردند.

وی تصریح کرد: تحقیقات و بررسی های میدانی پلیس از همان ابتدا مشخص می کرد که یک باند سارقین مسلح هنگام سرقت مسلحانه یک دستگاه خودرو اقدام به تیراندازی کرده و متاسفانه در این بین دختر بچه هفت ساله‌ای به نام مونا نقیبی در حین مورد اصابت گلوله قرار پیگیرد و به قتل می‌رسد.

سرهنگ جوکار افزود: با رصد دقیق پلیسی مشخص شد عاملان این جنایت پس از وقوع قتل به یکی از کشورهای همسایه گریخته‌اند.

وی تصریح کرد:سرانجام با کار دقیق پلیسی و با توجه به حساسیت موضوع عاملین این جنایت به محض ورود به کشور شناسایی و در یک عملیات منسجم و پیچیده قاتل اصلی به همراه ۲ همدست دیگرش دستگیر می‌شوند.

جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: با دستگیری قاتل و اعتراف او و دیگر همدستانش به ارتکاب این جنایت،پرونده جهت سیر مراحل قانونی به همراه متهمان به مراجع قضایی ارسال شد.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت خارجه ایران ۳ نهاد انگلیسی را در فهرست اقدامات متقابل قرار داد


انتقاد سناتور آمریکایی از شرکت‌های بزرگ نفتی به دلیل کسب سود از جنگ علیه ایران


سازمان ملل: با کوچک‌تر شدن مناطق قابل سکونت، آوارگی در غزه تشدید می‌شود


واکنش پاکستان به چشم انداز میانجی‌گری بین ایران و آمریکا


ادعای رسانه عراقی از وجود شبکه قاچاق نفت این کشور به سرزمین‌های اشغالی


معاون وزیر خارجه انگلیس بر ضرورت کاهش تنش‌های منطقه‌ای از مسیر دیپلماسی تأکید کرد


اف‌بی‌آی: کره شمالی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های دیجیتال بایننس را سرقت کرد


فیدان: بسته شدن تنگه هرمز فشار اقتصادی جهانی را افزایش داده است


زلزله ۴.۵ ریشتری بوشهر را لرزاند


اولیانوف: اروپا نقش کلیدی در ایجاد زمینه تجاوز آمریکا علیه ایران داشت