تداوم رفتار مداخله‌جویانه آلمان در امور ایران

دوشنبه 26 دی 1401
18:46
تداوم رفتار مداخله‌جویانه آلمان در امور ایران دولت آلمان در تداوم رفتارهای مداخله‌جویانه در امور داخلی ایران، سفیر کشورمان را به بهانه اجرای حکم اعدام جاسوس انگلیس در ایران احضار کرد.

العالم - اروپا

سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان امروز در کنفرانس خبری گفت: می‌توانم تأیید کنم که سفیر ایران امروز به جلسه ای در وزارت خارجه احضار شده است.

وزیر امور خارجه آلمان که در جریان حوادث اخیر ایران با گرفتن ژست بشردوستی، مواضع مداخله‌جویانه و غیرسازنده‌ای را اتخاذ کرده است دو روز پیش هم به اعدام علیرضا اکبری جاسوس سرویس اطلاعات مخفی انگلیس در ایران، واکنش نشان داد.

«آنالنا بائربوک» با انتشار پیامی در توئیتر ادعا کرد: اعدام علیرضا اکبری یکی دیگر از اقدامات غیرانسانی ایران است. وی با بیان اینکه «ما در کنار دوستان انگلیسی خود ایستاده‌ایم» مدعی شد: به هماهنگی نزدیک اقدامات خود علیه رژیم ایران و حمایت از مردم ایران ادامه خواهیم داد.

مرکز رسانه قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران دو روز پیش اعلام کرد: علیرضا اکبری جاسوس سرویس اطلاعات مخفی انگلیس به دار مجازات آویخته شد.

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حکم علیرضا اکبری فرزند علی دارای تابعیت مضاعف ایرانی-انگلیسی که به اتهام افساد فی‌الارض و اقدام گسترده علیه امنیت داخلی و خارجی کشور از طریق جاسوسی برای دستگاه اطلاعاتی دولت انگلیس در ازای دریافت دستمزد به مبالغ یک میلیون و ۸۰۵‌ هزار یورو، ۲۶۵ هزار پوند انگلیس و ۵۰ هزار دلار آمریکا به مجازات اعدام محکوم شده بود، اجرا شد.

براساس دادنامه صادره، اقدامات محکوم در سال‌های گذشته علیه امنیت ملی کشور، جاسوسی به نفع کشور انگلیس، ارتباطات با سرویس جاسوسی MI۶ و تعداد ملاقات‌های وسیع با افسران اطلاعاتی دشمن در کشورهای مختلف و مدت طولانی جاسوسی، مصداق جنایت گسترده علیه امنیت داخلی و خارجی کشور است، به گونه‌ای که موجب اخلال شدید در نظم عمومی کشور در حد وسیع شده است.

همچنین اقدامات سرویس جاسوسی انگلیس در این پرونده نشان دهنده ارزش محکوم، اهمیت دسترسی‌های او و اعتماد دشمن به وی بوده است. مقامات انگلیس ادعا کرده‌اند که اعدام اکبری بی پاسخ نمی‌ماند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

وزارت خارجه ایران ۳ نهاد انگلیسی را در فهرست اقدامات متقابل قرار داد


انتقاد سناتور آمریکایی از شرکت‌های بزرگ نفتی به دلیل کسب سود از جنگ علیه ایران


سازمان ملل: با کوچک‌تر شدن مناطق قابل سکونت، آوارگی در غزه تشدید می‌شود


واکنش پاکستان به چشم انداز میانجی‌گری بین ایران و آمریکا


ادعای رسانه عراقی از وجود شبکه قاچاق نفت این کشور به سرزمین‌های اشغالی


معاون وزیر خارجه انگلیس بر ضرورت کاهش تنش‌های منطقه‌ای از مسیر دیپلماسی تأکید کرد


اف‌بی‌آی: کره شمالی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های دیجیتال بایننس را سرقت کرد


فیدان: بسته شدن تنگه هرمز فشار اقتصادی جهانی را افزایش داده است


زلزله ۴.۵ ریشتری بوشهر را لرزاند


اولیانوف: اروپا نقش کلیدی در ایجاد زمینه تجاوز آمریکا علیه ایران داشت