شبکه های اجتماعی خواسته های بشردوستانه صنعا را ستودند

پنج‌شنبه 29 دی 1401
22:56
شبکه های اجتماعی خواسته های بشردوستانه صنعا را ستودند فعالان شبکه های اجتماعی خواسته های انصارالله در آتش بس با ائتلاف متجاوز سعودی را ستودند.

العالم – یمن

اکانت مجتهد در تویتر نوشت: حوثی در تفاهم با عربستان برای خودش چیزی نخواست زیرا به مردم خود اهمیت می نهد؛ پرداخت حقوق و رفع محاصره فقط به نفع مردم یمن خواهد بود و حوثی اصلا از آنها سودی نخواهد برد، اما رسانه های ائتلاف اوضاع را طوری جلوه می دهند که انگار هشت سال تجاوز، تفریح بوده است.

از مهمترین مفاد توافق صنعا و ریاض، پرداخت حقوق کارمندان، افزایش خطوط پرواز هواپیماهای مسافری و رفع محدودیت واردات کالا به بندر حدیده است.

مجتهد در توییتی دیگر نوشت: اگر حوثی موفق به استیفای حقوق مردم یمن، بازگشایی فرودگاه صنعا و رفع محاصره بندر حدیده شود، دل مردم یمن را به دست خواهد آورد، مردم با کسی هستند که خواسته هایشان را برآورده و زندگی شرافتمندانه را برایشان به ارمغان می آورد نه با کسی که اموال او را به سرقت می برد و خیانت می کند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت خارجه ایران ۳ نهاد انگلیسی را در فهرست اقدامات متقابل قرار داد


انتقاد سناتور آمریکایی از شرکت‌های بزرگ نفتی به دلیل کسب سود از جنگ علیه ایران


سازمان ملل: با کوچک‌تر شدن مناطق قابل سکونت، آوارگی در غزه تشدید می‌شود


واکنش پاکستان به چشم انداز میانجی‌گری بین ایران و آمریکا


ادعای رسانه عراقی از وجود شبکه قاچاق نفت این کشور به سرزمین‌های اشغالی


معاون وزیر خارجه انگلیس بر ضرورت کاهش تنش‌های منطقه‌ای از مسیر دیپلماسی تأکید کرد


اف‌بی‌آی: کره شمالی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های دیجیتال بایننس را سرقت کرد


فیدان: بسته شدن تنگه هرمز فشار اقتصادی جهانی را افزایش داده است


زلزله ۴.۵ ریشتری بوشهر را لرزاند


اولیانوف: اروپا نقش کلیدی در ایجاد زمینه تجاوز آمریکا علیه ایران داشت