وزیر خارجه آمریکا به ترکیه می‌رود

دوشنبه 24 بهمن 1401
12:25
وزیر خارجه آمریکا به ترکیه می‌رود منابع ترکیه‌ای خبر دادند که وزیر خارجه آمریکا برای نشان دادن همدردی این کشور در رابطه با زلزله اخیر در ترکیه، طی هفته جاری به آنکارا سفر می‌کند.

العالم - ترکیه

خبرها حاکی است که «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در تدارک برای سفر به آنکارا پایتخت ترکیه طی روزهای آینده است.

دو منبع ترکیه‌ای در مصاحبه روز یکشنبه (دیروز) با وبگاه انگلیسی «میدل ایست آی» گفتند که آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا هفته آینده به ترکیه سفر خواهد کرد تا همدردی آمریکا با ترکیه در رابطه با زلزله را نشان بدهد.

این منابع به زمان دقیق سفر وزیر خارجه آمریکا به ترکیه اشاره‌ای نکردند اما با توجه به اینکه هفته میلادی از روز دوشنبه آغاز و روز یکشنبه ختم می‌شود، باید انتظار داشت که سفر بلینکن به آنکارا طی روزهای آینده انجام شود.

منابع ترکیه‌ای به وبگاه انگلیسی «میدل ایست آی» گفتند، اگرچه دیدار بلینکن از ترکیه قبل از زلزله ترتیب داده شده بود، اما اکنون این سفر عمدتا بر طرق کمک به آنکارا برای ارائه کمک به میلیون‌ها آسیب دیده از فاجعه زلزله متمرکز است.

گمانه‌زنی درباره سفر وزیر خارجه دولت جو بایدن به آنکارا در شرایطی انجام می‌گیرد که طبق آخرین خبرها، تلفات زلزله اخیر ترکیه به حدود سی هزار کشته افزایش یافته است.

به گزارش فارس، قرار است آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در سفر به آنکارا، به طور رسمی سفارت جدیدالتاسیس واشنگتن در ترکیه را افتتاح کند. بازدید میدانی بلینکن از تلاش‌های امدادی آمریکا در زمینه زلزله ترکیه، از دیگر محورهای سفر او به آنکارا است.

طبق گزارش میدل ایست آی، روابط دوجانبه ترکیه و آمریکا در چند سال اخیر پرتنش بوده است و آنکارا و واشنگتن در مورد سوریه و الحاق سوئد و فنلاند به ناتو با هم اختلاف دارند.

در همین فضای تنش آلود در روابط دو کشور، کنگره آمریکا ماه گذشته فروش جنگنده‌های اف-16 به ترکیه را به موافقت آنکارا با عضویت سوئد و فنلاند به ناتو منوط کرد.

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد سناتور آمریکایی از شرکت‌های بزرگ نفتی به دلیل کسب سود از جنگ علیه ایران


سازمان ملل: با کوچک‌تر شدن مناطق قابل سکونت، آوارگی در غزه تشدید می‌شود


واکنش پاکستان به چشم انداز میانجی‌گری بین ایران و آمریکا


ادعای رسانه عراقی از وجود شبکه قاچاق نفت این کشور به سرزمین‌های اشغالی


معاون وزیر خارجه انگلیس بر ضرورت کاهش تنش‌های منطقه‌ای از مسیر دیپلماسی تأکید کرد


اف‌بی‌آی: کره شمالی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های دیجیتال بایننس را سرقت کرد


فیدان: بسته شدن تنگه هرمز فشار اقتصادی جهانی را افزایش داده است


زلزله ۴.۵ ریشتری بوشهر را لرزاند


اولیانوف: اروپا نقش کلیدی در ایجاد زمینه تجاوز آمریکا علیه ایران داشت


سرلشکر رضایی: طبق ابلاغ مقام معظم رهبری، پاسخ ایران به حمله دشمن هولناک خواهد بود