خشم فعالان شبکه‌های اجتماعی از پروژه رژیم صهیونیستی برای اعدام اسرای فلسطینی

يکشنبه 14 اسفند 1401
13:03
تصویب لایحه اعدام مجریان عملیات‌های ضد صهیونیستی در پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) خشم فعالان عرب در شبکه های اجتماعی را برانگیخت.

العالم – فلسطین

55 نماینده کنست به این لایحه رای مثبت و 9 نماینده مخالف این طرح بودند. گفتنی است «ایتمار بن گویر» به اصطلاح وزیر امنیت ملی اشغالگران، که ارائه‌دهنده این لایحه بود.

کمیته کابینه اسرائیل در امور قانونگذاری، هفته گذشته، با وجود مخالفت سرویس های امنیتی اسرائیل و مشاور قضایی رژیم ، این پیش نویس قانون را تصویب کرد.

شبکه های اجتماعی شاهد خشم گسترده‌ای نسبت به این موضوع بودند.

«سالی» یکی از کاربران توییتر نوشت: «کنست اسرائیل به قانون اعدام اسرای فلسطینی رأی می‌دهد. هر انسان شریفی باید از این مردم مظلوم در برابر رژیم صهیونیستی غاصب حمایت کند."

«ابوسد الله الحشداوی» در توئیتر خود با محکوم کردن سکوت کشورهای سازشکار نوشت: «کنست رژیم صهیونیستی قانون اعدام اسرای فلسطینی که عملیات استشهادی علیه صهیونیست‌ها انجام می دهند، را تصویب کرد! چنین قوانینی ناقض تمام میثاق های بین المللی حقوقی زندانیان است. اما در میان اعراب عادی ساز چه کسی به آن اعتراض خواهد کرد؟!».

زهیر قاسم در واکنش به این موضوع در توییتی نوشت: «کاری که رژیم موقت غاصب با تصویب قانون اعدام اسرای فلسطینی در کنست اسرائیل انجام می‌دهد، جنایتی است که به پرونده این رژیم سرطانی در زیر پا گذاشتن همه میثاق های بین المللی افزوده می شود.»

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش