آغاز رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی

دوشنبه 22 اسفند 1401
04:09
آغاز رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی آمریکا و کره جنوبی امروز دوشنبه بزرگترین رزمایش مشترک خود در پنج سال اخیر را با نام سپر آزادی آغاز می‌کنند.

العالم-آمریکا

واشنگتن و سئول همکاری‌های دفاعی خود را در مواجهه با تهدیدات نظامی و هسته‌ای فزاینده از سوی همسایه شمالی افزایش داده‌اند.

رزمایش آمریکا و کره جنوبی که سپر آزادی نام دارد، قرار است از امروز دوشنبه به مدت حداقل ۱۰ روز ادامه داشته باشد. پیونگ یانگ هشدار داد که این رزمایش‌ها می تواند به عنوان "اعلان جنگ" تلقی شود.

در اقدامی نادر، ارتش سئول هفته پیش فاش کرد که این ارتش و نیروهای ویژه واشنگتن تمرینات نظامی موسوم به "چاقوی چوبی" را - که شامل شبیه سازی حملات دقیق به تاسیسات کلیدی در کره شمالی است - قبل از سپر آزادی برگزار کرده‌اند. این رزمایش‌ها خشم کره شمالی را برمی‌انگیزد زیرا مقام‌های کره شمالی آنها را تمرینی برای تهاجم می‌دانند.

لیف اریک ایزلی استاد دانشگاه اوها در سئول می‌گوید: «پیونگ یانگ قابلیت‌های نظامی در دست توسعه دارد و می‌خواهد به هر حال آزمایش‌های خود را انجام دهد و دوست دارد از همکاری واشنگتن و سئول به عنوان بهانه استفاده کند».

سال گذشته کره شمالی خود را یک قدرت هسته‌ای بازگشت ناپذیر اعلام کرد و تعداد بی‌سابقه‌ای موشک شلیک کرد. هفته گذشته نیز کیم جونگ اون رهبر این کشور به ارتش دستور داد تا رزمایش‌های خود را تشدید کنند تا برای یک جنگ واقعی آماده شوند.

واشنگتن بارها تعهد خود را برای دفاع از کره جنوبی از جمله استفاده از تمام توانایی‌های نظامی از جمله هسته‌ای تکرار کرده است.

آن چان ایل پژوهشگر فراری از کره شمالی که مؤسسه جهانی مطالعات کره شمالی را اداره می‌کند به خبرگزاری فرانسه گفت که واشنگتن به طور موثر اذعان کرده است که کره شمالی هرگز برنامه هسته‌ای خود را رها نمی‌کند.

وی افزود: این رزمایش سپر آزادی کم نظیر است به این معنی که از لحاظ کیفی و کمی با تمرینات مشترک قبلی که در سال‌های اخیر برگزار شد، بسیار متفاوت خواهد بود.

انتظار می‌رود کره شمالی که به تازگی خواستار افزایش تصاعدی در تولید تسلیحات از جمله تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی شده است، به طور گسترده با پرتاب موشک به این رزمایش پاسخ دهد.

چون این بوم ژنرال بازنشسته ارتش کره جنوبی نیز گفت: کره شمالی از رزمایش سپر آزادی ۲۰۲۳ برای متحد کردن مردم خود استفاده خواهد کرد و از آن به عنوان بهانه‌ای برای سرمایه گذاری بیشتر در سلاح‌های کشتار جمعی بهره خواهد برد. باید انتظار پرتاب موشک‌های بیشتری با تنوع در سبک و دامنه داشت. اعمال ارعاب بیشتر از سوی کره شمالی نباید تعجب آور باشد.

اما هونگ مین از موسسه اتحاد ملی کره می‌گوید که انتظار نمی‌رود پیونگ یانگ از خط قرمز عبور کند.

وی افزود که احتمالاً پیونگ یانگ از فعالیت‌هایی که آمریکا و کره جنوبی در پاسخ به آن مجبور به مقابله با حمله می‌شوند، خودداری خواهد کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها منجر به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد


عراقچی: حمله آمریکا به جزیره خارک از خاک امارات متحده عربی صورت گرفت


۱۵ نفر در تهاجم هوایی به شهرک صنعتی جی اصفهان شهید شدند


در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران؛ ترامپ برای باز کردن تنگه هرمز دست به دامن چین و سایر کشورها شد


خشم ترامپ و ادعای آسیب ندیدن هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا


هشدار تخليه ایران برای ٣ منطقه امارات که به مخفیگاه نظامیان آمریکایی تبدیل شده است


نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم


سفیر ایران در دهلی نو: برخی کشتی‌های هندی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند


بازداشت گردشگر انگلیسی در دبی به اتهام فیلمبرداری از حملات موشکی ایران


موج ۴۹ عملیات وعده صادق ۴/ تهاجم نیروی دریایی سپاه به پایگاه تروریست های آمریکایی در منطقه