در پی تعلیق رسیدگی به طرح اصلاحات قضایی؛

نتانیاهو از برکناری وزیر جنگ هم عقب نشست

دوشنبه 14 فروردين 1402
21:34
نتانیاهو از برکناری وزیر جنگ هم عقب نشست نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که به سبب اوضاع امنیتی ناشی از بالا گرفتن اعتراض‌ها و اعتصاب مخالفان، بتازگی رسیدگی به طرح اصلاحات قضایی را تا تابستان به تاخیر انداخت، امروز نیز از تصمیم پیشین خود برای برکناری وزیر جنگ کابینه منصرف شد.

العالم - فلسطین اشغالی

رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کردند «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم از تصمیم خود برای برکناری "یوآو گالانت" وزیر جنگ، عقب نشسته است.

پیش از این در هشتم فروردین ماه،‌خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه نوشته بود که گالانت تا اطلاع بعدی در سمت خود باقی می‌ماند.

تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره گزارش کرد نتانیاهو این تصمیم را به دلیل وضع امنیتی پیچیده و خطرناک سرزمین‌های اشغالی اتخاذ کرده است و در دوره آتی موضوع برکناری گالانت را بررسی خواهد کرد.

در ۱۲ هفته گذشته در مخالفت با طرح قانون اصلاحات قضایی نخست وزیر، اعتراضات و اعتصاب هایی شکل گرفت و اکنون به درگیری نتانیاهو با نظامیان و دستگاه‌های امنیتی این رژیم رسیده است که از آن به عنوان جنگ قدرت یاد می‌شود.

اولین قربانی جنگ قدرت در رژیم صهیونیستی، وزیرِ جنگ این رژیم است که نتانیاهو وی را یکشنبه گذشته به دلیل انتقاد از سیاست‌هایش، برکنار کرد.

نتانیاهو به گالانت گفته بود که دیگر اعتمادش را به وی از دست داده است، زیرا علیه ائتلاف حاکم به ریاست نتانیاهو عمل می‌کند.

به گزارش ایرنا، به اعتقاد کارشناسان و تحلیلگران مسائل منطقه، نتانیاهو برای حفظ قدرت خود احتمالا تعداد بیشتری از شخصیت‌های موجود در ساختار حاکمیت رژیم صهیونیستی را به دلیل مخالفت با طرح اصلاحات قضایی‌اش برکنار خواهد کرد و این تازه ابتدای راه است.

بنابر اعلام رسانه‌های صهیونیستی، گام بعدی نتانیاهو پس از برکناری وزیر جنگ کابینه خود، احتمالا کنار گذاشتن رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت