اتحادیه اروپا خواستار خویشتن‌داری طرف های درگیر در سرزمین‌های اشغالی شد

شنبه 19 فروردين 1402
12:42
اتحادیه اروپا خواستار خویشتن‌داری طرف های درگیر در سرزمین‌های اشغالی شد جوزپ بورل از همه طرف‌های درگیر در سرزمین‌های اشغالی خواست تا برای بازگشت آرامش تلاش کنند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از رویترز، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز شنبه تشدید خشونت‌ها میان رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها را محکوم کرد و از همه طرف‌ها خواست خویشتن‌داری را در دستور کار خود قرار دهند و آرامش را برقرار کنند.
تنش میان رژیم صهیونیستی و فلسطین در روزهای اخیر و پس از تعرض صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی تشدید شده است.
بورل در بیانیه خود با حمایت تلویحی از رژیم صهیونیستی گفت: «اسرائیل حق دارد از خود دفاع کند. در عین حال، هر واکنشی باید متناسب باشد. اتحادیه اروپا خواستار پایان فوری خشونت‌های جاری است. هر اقدامی باید برای جلوگیری از گسترش درگیری انجام شود.»
وی افزود: «ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم حداکثر خویشتن‌داری را به کار گیرند، از تشدید تنش اجتناب کنند و آرامش را برای تعطیلات مذهبی جاری ترویج کنند.»
ماه مبارک مسلمانان (رمضان)، عید فصح یهودیان و عید پاک مسیحیان همگی در این ماه برگزار می‌شوند.

0% ...

آخرین اخبار

مقام فلسطینی: پیکر هشت هزار نفر در نوار غزه زیر آوار است


قطر: اسرائیل به دنبال جنگ است ، نه صلح


4 مدال در آغاز روز سوم بازی‌های پاراآسیایی 2026


حمله عربستان به قایق‌های ماهیگیری در تعز، هشت کشته برجای گذاشت


در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


عراقچی: سه دور مذاکره کردیم که همگی به جنگ ختم شد؛ هسته‌ای بهانه است


سخنگوی سپاه پاسداران: تنگه هرمز همچنان بسته می‌ماند


شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود