تداوم نبردهای شدید بین ارتش سودان و شبه نظامیان در پایتخت/ هر لحظه صدای توپ و گلوله به گوش می رسد

يکشنبه 27 فروردين 1402
21:36
هم زمان با انتشار خبرهای ضد و نقیض، نبردهای شدید بین ارتش سودان و شبه نظامیان نیروهای واکنش سریع در خارطوم، پایتخت و دیگر شهرهای این کشور ادامه دارد.

العالم _ سودان

در حالی که دو طرف جنگ در سودان از کسب دستاوردهای میدانی سخن می گویند، خارطوم، پایتخت شاهد شرایط امنیتی خطرناکی است و هر لحظه صدای توپ و گلوله به گوش می رسد. این در حالی است که درگیری های خونین در مناطق مختلف سودان تا کنون صدها کشته و زخمی هم از نیروهای نظامی و هم از غیرنظامیان بر جای گذاشته است هرچند خبرها درمورد تحولات جنگ ضد و نقیض است.
در حالی که ارتش سودان تأکید می کند که عملیات نظامی به زودی با پیروزی ارتش پایان می‌یابد، شبه نظامیان نیروهای واکنش سریع با هشدار درمورد هرگونه مداخله خارجی، اعلام کرده اند تا زمانی که ارتش همه پایگاه های خود را تحویل ندهد، جنگ را متوقف نخواهند کرد.

در چنین شرایطی درگیری‌های خونین اطراف پایگاه های نظامی، مراکز دولتی و فرودگاه‌ها ادامه دارد و هر طرف تلاش می‌کند سیطره خود را گسترش دهد.
در سایه این تحولات، اتحادیه عرب به درخواست قاهره و ریاض، دو متحد اصلی ارتش سودان، تشکیل جلسه فوری داد و خواستار توقف فوری درگیری ها، بازگشت سریع به راه حل مسالمت آمیز برای حل بحران و حفظ امنیت و وحدت سودان شد.

با این حال نماینده سودان در اتحادیه عرب درگیری ها در این کشور را موضوعی داخلی دانست و از اتحادیه عرب خواست با صدور بیانیه ای از خارطوم حمایت کند.

نماینده مصر هم از دو طرف درگیری در سودان خواست تا تضمین کنند که منافع مصر به خطر نخواهد افتاد.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم