اقدام مسلحانه در سیستان و بلوچستان/ شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان

يکشنبه 10 ارديبهشت 1402
10:15
اقدام مسلحانه در سیستان و بلوچستان/ شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان
رئیس پلیس آگاهی سراوان صبح امروز در پی تیراندازی افراد مسلح ناشناس به سمت خودروی او به شهادت رسید.

العالم - ایران

خودروی رئیس پلیس آگاهی شهرستان سراوان در جنوب استان سیستان و بلوچستان حدود ساعت 7:10 صبح امروز توسط افراد ناشناس در چهارراه «ناهوک» داخل شهر سراوان مورد حمله مسلحانه افراد ناشناس قرار گرفت.

در پی این حادثه و تیراندازی به خودرو به وسیله سلاح کلاشینکف، رئیس پلیس آگاهی سراوان به شهادت رسید و همسرش که در خودرو همراه او بود با دو گلوله مجروح شده است.

ترور کور و شهادت رئیس پلیس آگاهی شهرستان سراوان

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان از حمله ناجوانمردانه معاندین کوردل و شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان در یکی از خیابان‌های شهر سراوان خبر داد.

سردار دوستعلی جلیلیان در تشریح جزئیات این خبر، اظهار داشت: در ساعت 7 و 10 دقیقه صبح امروز رئیس پلیس آگاهی انتظامی سراوان در حالی که با خانواده در یکی از خیابان‌های شهر در حال تردد بود، توسط معاندین به صورت ناجوانمردانه ترور شد.

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان افزود: در این حمله ناجوانمردانه سرگرد «علیرضا شهرکی»، رئیس آگاهی شهرستان سراوان به درجه رفیع شهادت نائل آمد و همسر وی نیز که مورد اصابت گلوله قرار گرفت به بیمارستان منتقل شد و وضعیت عمومی وی وخیم گزارش شده است.

وی تصریح کرد: تیم‌های پلیس‌های تخصصی به منظور شروع تحقیقات تخصصی و شناسایی و دستگیری عوامل معاند در محل حادثه حضور دارند.

0% ...

آخرین اخبار

اف‌بی‌آی: کره شمالی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های دیجیتال بایننس را سرقت کرد


فیدان: بسته شدن تنگه هرمز فشار اقتصادی جهانی را افزایش داده است


زلزله ۴.۵ ریشتری بوشهر را لرزاند


اولیانوف: اروپا نقش کلیدی در ایجاد زمینه تجاوز آمریکا علیه ایران داشت


سرلشکر رضایی: طبق ابلاغ مقام معظم رهبری، پاسخ ایران به حمله دشمن هولناک خواهد بود


گزارش آسوشیتدپرس از خسارت سنگین آمریکا در پی پاسخ ایران به حملات/۲۶ پایگاه نظامی تخریب شد


وقوع انفجارهای شدید در جنوب لبنان بر اثر حملات هوایی و پهپادی رژیم صهیونیستی


توقف مجدد پروازها در فرودگاه ملک فهد عربستان


سرلشکر رضایی: به نامه ونس پاسخی ندادم/ تصمیمی درباره تغییر راهبرد هسته‌ای گرفته نشده است


ادعای روبیو: ترامپ هنوز تصمیمی برای حمله مجدد به ایران نگرفته است