کره شمالی: آمریکا و کره جنوبی در پی جنگ اتمی هستند

يکشنبه 10 ارديبهشت 1402
18:09
کره شمالی: آمریکا و کره جنوبی در پی جنگ اتمی هستند رسانه‌ دولتی کره شمالی اعلام کرد که آمریکا و کره جنوبی جنگ اتمی علیه پیونگ یانگ را به واقعیت تبدیل می‌کنند.

العالم - آسیا

رسانه‌های دولتی کره شمالی روز یکشنبه اعلام کردند که ایالات متحده و کره جنوبی جنگ اتمی علیه پیونگ یانگ را به واقعیت تبدیل می‌کنند.

به گزارش وبگاه «سی‌جی‌تی‌ان» خبرگزاری دولتی کره شمالی که معمولا نقطه نظرات دولت این کشور را پوشش می‌دهد در تفسیری با انتقاد از سفر «یون سوک یول» رئیس جمهور کره جنوبی به ایالات متحده نوشت، پیشنهاد افزایش عملی بازدارندگی گسترده توطئه علیه کره شمالی است.

«جان بولتون» مشاور پیشین امنیت ملی آمریکا به تازگی گفت که ایالات متحده باید تسلیحات اتمی تاکتیکی خود را مجددا در کره جنوبی مستقر کند تا پیامی روشن به کره شمالی ارسال شود.

بر اساس این گزارش، واشنگتن و سئول برای استقرار زیردریایی‌های اتمی آمریکا در کره جنوبی توافق کرده‌اند. این بخشی از توافق جدید میان آمریکا و کره جنوبی است که طبق آن، واشنگتن متعهد شده از سئول در برابر هر گونه تهدید هسته‌ای از جانب همسایه شمالی آن کشور حمایت کند، مشروط بر آنکه سئول رأساً اقدام به توسعه سلاح‌های هسته‌ای نکند.

در ادامه این تفسیر آمده است: «این کاملا مشابه توطئه جنگ اتمی خطرناک است با ادعای تامین امنیت است.»

خبرگزاری دولتی کره شمالی اعلام کرد که سفر یون به ایالات متحده «نیت خصمانه» ایالات متحده و سئول را در قبال کره شمالی تایید می‌کند و این نشان می‌دهد که کره شمالی برای قوی‌تر شدن و آمادگی کامل‌تر نیازی به تردید و توقف حتی برای یک لحظه ندارد.

ایالات متحده سال ۱۹۵۸ تسلیحات اتمی تاکتیکی را در کره جنوبی مستقر و آنها را در سال ۱۹۹۱ خارج کرد. آمریکا از آن زمان متعهد شده است که از همه ظرفیت‌های ‌خود برای دفاع از کره جنوبی استفاده کند.

کره شمالی به تازگی یک موشک بالستیک قاره‌پیما با سوخت جامد آزمایش کرد. آزمایش موشکی جدید کره شمالی در ادامه سلسله آزمایش‌های اخیر این کشور در واکنش به تشدید تنش‌ها با آمریکا و متحدان آن کشور صورت گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای رسانه صهیونیست: یک نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد


اخراج دیپلمات کوبایی از آمریکا پس از مشاجره با نمایندگان واشنگتن در سازمان ملل


رهبر حزب دموکرات اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات شکست خورده است


اتحادیه اروپا ۴۲.۶ میلیون بشکه از ذخایر سوخت خود را آزاد می‌کند


علیرغم جنگ و ویرانی، میراث فلسطینی در غزه پایدار است+ فیلم


قالیباف: رویکرد چماق و هویج هیچ تأثیری بر ایران ندارد


کره جنوبی: اعزام نیروی رزمی به تنگه هرمز منتفی است


تجمع صدها اسرائیلی در سرزمین‌های اشغالی؛ درخواست برای کنارزدن نتانیاهو قوت گرفت


ثبت شکایت علیه یک نظامی صهیونیست در انگلیس


نخست وزیر انگلیس از گفت‌وگوهای تلفنی با ترامپ برای کاهش تنش در منطقه خبر داد