یک قایق ماهیگیری چینی با 39 خدمه در اقیانوس هند غرق شد

چهارشنبه 27 ارديبهشت 1402
09:01
یک قایق ماهیگیری چینی با 39 خدمه در اقیانوس هند غرق شد وزارت امور خارجه چین به دفاتر خود در استرالیا، سریلانکا، مالدیو، اندونزی، فیلیپین و سایر کشورها گفته است تا عملیات جستجو و نجات را هماهنگ کنند.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش آسوشیتدپرس، رسانه‌های دولتی گزارش دادند یک قایق ماهیگیری چینی که در اقیانوس هند فعالیت می‌کرد غرق شده است و تمام 39 خدمه آن ناپدید شده اند.
شبکه تلویزیونی سی‌سی‌تی‌وی گزارش داد این حادثه حوالی ساعت 3 بامداد روز سه‌شنبه - به وقت محلی - رخ داده است. در این گزارش آمده است که خدمه شامل 17 چینی، 17 اندونزیایی و پنج فیلیپینی هستند.
شی جین پینگ، رهبر چین و لی کیانگ، نخست‌وزیر چین، به دیپلمات‌های چینی در خارج از کشور و همچنین وزارتخانه‌های کشاورزی و حمل و نقل دستور داده اند تا به فرایند جستجو برای بازماندگان کمک کنند.
قایق Lupenglaiyuanyu شماره 8 در استان شرقی شاندونگ مستقر بود.
مرکز جستجو و نجات دریایی چین به چندین کشور درباره این حادثه اطلاع داده و وزارت امور خارجه به دفاتر خود در استرالیا، سریلانکا، مالدیو، اندونزی، فیلیپین و سایر کشورها گفته است تا عملیات جستجو و نجات را هماهنگ کنند.

0% ...

آخرین اخبار

اف‌بی‌آی: کره شمالی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های دیجیتال بایننس را سرقت کرد


فیدان: بسته شدن تنگه هرمز فشار اقتصادی جهانی را افزایش داده است


زلزله ۴.۵ ریشتری بوشهر را لرزاند


اولیانوف: اروپا نقش کلیدی در ایجاد زمینه تجاوز آمریکا علیه ایران داشت


سرلشکر رضایی: طبق ابلاغ مقام معظم رهبری، پاسخ ایران به حمله دشمن هولناک خواهد بود


گزارش آسوشیتدپرس از خسارت سنگین آمریکا در پی پاسخ ایران به حملات/۲۶ پایگاه نظامی تخریب شد


وقوع انفجارهای شدید در جنوب لبنان بر اثر حملات هوایی و پهپادی رژیم صهیونیستی


توقف مجدد پروازها در فرودگاه ملک فهد عربستان


سرلشکر رضایی: به نامه ونس پاسخی ندادم/ تصمیمی درباره تغییر راهبرد هسته‌ای گرفته نشده است


ادعای روبیو: ترامپ هنوز تصمیمی برای حمله مجدد به ایران نگرفته است