خبر فوری:

ایران و نیکاراگوئه ۳ سند همکاری اقتصادی و تجاری امضا کردند

پنج‌شنبه 25 خرداد 1402
10:02
ایران و نیکاراگوئه ۳ سند همکاری اقتصادی و تجاری امضا کردند مقامات عالی‌رتبه ایران و نیکاراگوئه در حضور روسای جمهور دو کشور، ۳ سند همکاری امضا کردند.

العالم - آمریکا

مراسم امضای اسناد همکاری‌های مهم دوجانبه ایران و نیکاراگوئه در حضور روسای جمهور دو کشور برگزار شد و مقامات عالی‌رتبه دو طرف، ۳ سند و تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

این تفاهم‌نامه‌ها در حوزه‌های قضایی، همکاری‌های اقتصادی، بازرگانی و تجهیزات و ملزومات پزشکی بوده است که به امضای وزرای خارجه و بهداشت و درمان ایران و همتایان نیکاراگوئه رسید.

آیت‌الله رئیسی دوشنبه در نخستین مرحله از سفر پنج روزه دوره‌ای به آمریکای لاتین با هدف ارتقای سطح روابط و گسترش تعاملات، اسناد همکاری در حوزه‌های مختلف وارد اراکاس، پایتخت ونزوئلا شد.

رئیس جمهور در سفر دو روزه به این کشور علاوه بر دیدار با نیکلاس مادورو همتای ونزوئلایی خود، هیأت‌های عالی‌رتبه، رئیس مجلس و جمعی از رؤسای کمیسیون‌های مجلس ملی این کشور از نمایشگاه علم و فناوری دستاوردهای ایرانی و آغاز به کار خط تولید دو شرکت خودروساز بزرگ ایران بازدید کرد و با امضا ٢۶ سند همکاری و سخنرانی در جمع جوانان و نخبگان ونزوئلایی به برنامه‌های خود در ونزوئلا پایان داد.

رئیس جمهور سپس روز گذشته و در چهاردهمین مقصد دپیلماتیکی خود وارد «ماناگوا» پایتخت نیکاراگوئه شد. نیکاراگوئه نخستین کشوری است که منشور سازمان ملل را تأیید کرده است.

رئیسی بامداد امروز (پنجشنبه) نیز از نیکاراگوئه به کوبا رفت.

حسین امیرعبداللهیان وزیرامور خارجه، جواد اوجی وزیر نفت، محمدرضا قرایی آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت و محمد جمشیدی معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور از همراهان رئیس جمهور در این سفر هستند.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد


پرواز کسری تجاری ترکیه؛ جهش ۹ درصدی در هشت ماه پرچالش


سرشماری ۱۴۰۵به روش داده‌های ثبتی و مراجعه حضوری انجام می شود


برخورد سومین نفتکش به مین دریایی+ فیلم


هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه


بقائی:مادامی که آمریکا به جنگ ادامه دهد امنیت به تنگه هرمز بر نمی‌گردد/ آمادگی ایران برای کمک به حل‌وفصل بحران یمن/ پاسخ آمریکا به طرح ایران در دست بررسی است


وزیرکشور: همکاری‌های امنیتی و مرزی ایران و جمهوری آذربایجان توسعه می‌یابد


ایران پرچمدار توسعه روستایی در بخش منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه شد


نتانیاهو خواستار محاکمه عوامل مستند «نازا» شد/ روایت استفاده از هوش مصنوعی برای کشتار در غزه


استقبال رسمی از وزیر کشور در آذربایجان؛ دور جدید رایزنی‌ها کلید خورد